Γλυκά Νερά: Η αντίδραση της μητέρας για το μωρό τής στοίχισε τη ζωή

«Πες μας πού είναι τα λεφτά, αλλιώς θα σκοτώσουμε και το παιδί»

έγκλημα Γλυκά Νερά

Απίστευτης αγριότητας έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά, όταν κακοποιοί δολοφόνησαν μία μητέρα μόλις 20 ετών δίπλα στο μωρό και τον σύζυγό της.

Γλυκά Νερά: Έπνιξαν γυναίκα με μαξιλάρι δίπλα στο μωρό της

Είχαν δέσει χειροπόδαρα τον άνδρα, ενώ νωρίτερα είχαν πνίξει τον σκύλο της οικογένειας. Στόχος τους, όπως όλα δείχνουν, ήταν τα χρήματα που η οικογένεια είχε βγάλει από την τράπεζα, αλλά και κοσμήματα. 

Αστυνομικοί στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά

Φωτογραφία έξω από το σπίτι του άτυχου ζευγαριού στα Γλυκά Νερά / Eurokinissi

Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών. «Σαρώνουν» τη μεζονέτα του ζευγαριού για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Αυτό που αναζητούν τώρα είναι οπτικό υλικό από κάμερες των γύρω σπιτιών, ώστε να βρουν πώς έφτασαν στο σπίτι οι κακοποιοί, αλλά και πώς διέφυγαν.

Σύμφωνα με την κατάθεση του άτυχου άνδρα, οι δράστες ήταν τρεις, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπήρχε κάποιος συνεργός έξω που να τους περίμενε. Μάλιστα, το σπίτι είχε συναγερμό, αλλά δεν ήταν ενεργοποιημένος. 

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά 

Ήταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα όταν οι τρεις κακοποιοί έφτασαν στη μεζονέτα του ζευγαριού που βρίσκεται στα Γλυκά Νερά. Παραβίασαν το παράθυρο του μπάνιου και μπήκαν μέσα. 

Η Αστυνομία «σαρώνει« το σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά 

Η Αστυνομία «σαρώνει« το σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά / INTIME

Το σκυλί της οικογένειας το έπνιξαν και το κρέμασαν από τα κάγκελα της σκάλας. Στη σοφίτα, όπου ήταν η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, βρήκαν την 20χρονη και τον 33χρονο σύζυγό της, ο οποίος είναι πιλότος. Εκεί βρισκόταν και το 11 μηνών μωράκι τους.

Αφού έδεσαν τον άτυχο άνδρα χειροπόδαρα, του έκλεισαν το στόμα και τα μάτια. Η κοπέλα, η οποία ήταν και αθλήτρια του kick boxing πιθανότατα προσπάθησε να αντισταθεί, όταν, όμως, οι αδίστακτοι κακοποιοί απείλησαν με όπλο το μωρό της, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει. Για να την κάνουν να σωπάσει, της έβαλαν στο πρόσωπο ένα μαξιλάρι και την έπνιξαν. 

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η γυναίκα που βασάνισαν και σκότωσαν οι τρεις ληστές

Αμέσως μετά, έβαλαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού και έλεγαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον άνδρα: «Πες μας πού έχεις τα χρήματα, αλλιώς θα σκοτώσουμε και το παιδί σου».

Σε συγγενικά χέρια το μωράκι της οικογένειας

Το μωρό της οικογένειας από τα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά της γιαγιάς του / Eurokinissi

Τότε, ο 33χρονος υπέδειξε πού είχε τα χρήματα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε σηκώσει από την τράπεζα την προηγούμενη ημέρα. Περίπου 10.000 με 15.000 ευρώ άρπαξαν οι κακοποιοί, ενώ πήραν και κοσμήματα.

Γύρω στις 6 τα ξημερώματα κατάφερε ο άτυχος άνδρας να επικοινωνήσει με την αστυνομία και να ζητήσει βοήθεια. Όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σπίτι τους, ήταν αδύνατον να πάρουν από την αγκαλιά του το μωρό, καθώς ο 33χρονος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Πλέον βρίσκεται σε συγγενικά χέρια για να το φροντίσουν.

Από την Αλόννησο η 20χρονη που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά 

Το κορίτσι είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αλόννησο από πατέρα Βρετανό και μητέρα Φιλιππινέζα. 

 «Η μητέρα της εργάζεται στην Αλόννησο εποχιακά σε διάφορες δουλειές που σχετίζονται με τον τουρισμό» είπε ο δήμαρχος του νησιού.

Η 20χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Η άτυχη 20χρονη που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά / Facebook

Όσοι τη γνώριζαν μιλούν για ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, που ήταν η χαρά της ζωής. Ο άνδρας της είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας. Ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που μόλις πριν από 11 μήνες είχαν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί. 

Το άτυχο ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top