Γλυκά Νερά: Έπνιξαν γυναίκα με μαξιλάρι δίπλα στο μωρό της

Βασάνισαν και λήστεψαν την οικογένεια - Κρέμασαν τον σκύλο τους

Ένα απίστευτης αγριοτητας έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά. Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι για να το ληστέψουν και σκότωσαν μία νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός μωρού μόλις 11 μηνών. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σύζυγός της βρέθηκε δίπλα της χτυπημένος και δεμένος σε μία καρέκλα και το μωρό τους στο κρεβατάκι του να κλαίει ασταμάτητα. 

Τι είπε ο άνδρας στους αστυνομικούς

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, ο 32χρονος άνδρας, ο οποίος είναι πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, σύρθηκε δεμένος στην καρέκλα και κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο, να πατήσει με τη μύτη του τον αριθμό 100 και να καλέσει την Άμεση Δράση.

Σε κατάσταση σοκ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι περίπου στις 04:30, τρεις άνδρες με κουκούλες, οι οποίοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά, μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας.

Αφού τον χτύπησαν, τον έδεσαν σε μία καρέκλα και του ζητούσαν να τους πει πού έχει κρυμμένα χρήματα. Μάλιστα, επειδή η 20χρονη σύζυγός του άρχισε να φωνάζει, της προκάλεσαν ασφυξία με ένα μαξιλάρι μπροστά στα μάτια του. 

Συγκεχυμένες είναι και οι πληροφορίες για το πού βρισκόταν το μωρό την ώρα της στυγερής δολοφονίας, το οποίο έκλαιγε γοερά. Οι δράστες δε δίστασαν επίσης να σκοτώσουν τον σκύλο της οικογένειας που γάβγιζε, να τον κρεμάσουν από τα κάγκελα και να εξαφανιστούν, παίρνοντας μαζί τους 10.000 ευρώ. 

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά συγγενών της οικογένειας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής, Ο άνδρας, ο οποίος είναι ο βασικός μάρτυρας, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ αναζητούνται στοιχεία κι από μαρτυρίες γειτόνων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top