Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η γυναίκα που βασάνισαν και σκότωσαν οι τρεις ληστές

Απείλησαν με όπλο το μωρό για να τους πουν πού είναι τα χρήματα

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα Γλυκά Νερά με θύμα μία νεαρή μητέρα ενός μωρού, μόλις 11 μηνών. 

H 20χρονη που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Η 20χρονη που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Η κοπέλα με καταγωγή από τη Μ. Βρετανία, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 12 Ιουλίου θα έκλεινε το 20ο έτος της ηλικίας της, αλλά δεν πρόλαβε, καθώς το νήμα της ζωής της κόπηκε βίαια και απάνθρωπα από τρεις αδίστακτους εγκληματίες που τη βασάνισαν και τη σκότωσαν μπροστά στα μάτια του συζύγου και του μωρού της. 

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου έγινε η δολοφονία

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και δίπλα της ο σύζυγός της, δεμένος σε καρέκλα

Γλυκά Νερά: Έπνιξαν γυναίκα με μαξιλάρι δίπλα στο μωρό της

Η 20χρονη ασχολούταν με τις πολεμικές τέχνες και είχε διακριθεί στο kick boxing. Σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και σχεδίαζε να ολοκληρώσει τις σπουδές της όταν θα μεγάλωνε λίγο το μωρό της. 

Καθηγήτριά της και φίλος της που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπαν πως η γυναίκα ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πρόσχαρο κορίτσι, πολύ δραστήριο και πολύ ερωτευμένο με τον σύζυγό της. 

Είχε έρθει στην Αθήνα από την Αλόννησο, όπου έμενε με τους γονείς της για να σπουδάσει και στα 18 της παντρεύτηκε τον σύζυγό της. Όλοι τους είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό τέλος που είχε.

Γλυκά Νερά: Τη βασάνισαν για να τους πει πού ήταν τα χρήματα

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος του θύματος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στις 04:30 το πρωί τρεις άγνωστοι, οι οποίοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά, μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο, αφού πρώτα είχαν σκοτώσει και είχαν κρεμάσει από την καγκελόπορτα το σκυλί της οικογένειας. 

Ο 32χρονος σύζυγος της γυναίκας στα Γλυκά Νερά

Ο 32χρονος σύζυγος του θύματος της ληστείας στα Γλυκά Νερά 

Οι αδίστακτοι ληστές φέρονται να χτύπησαν τον άνδρα και να το έδεσαν σε μια καρέκλα. Στη συνέχεια βασάνισαν τη γυναίκα και απείλησαν με το όπλο το μωρό της, προκειμένου να την αναγκάσουν να τους πει πού είναι κρυμμένα τα χρήματα που είχαν στο σπίτι. Εκείνη άρχισε να φωνάζει και τότε δε δίστασαν να τη σκοτώσουν,προκαλώντας της ασφυξία πιθανόν με ένα μαξιλάρι. 

Τελικά, κατάφεραν να βρουν τα χρήματα και να εξαφανιστούν, παίρνοντας μεγάλο χρηματικό ποσό που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αγγίζει και ίσως να ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 32χρονος είχε πρόσφατα βγάλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την τράπεζα, κάτι που πιθανόν γνώριζαν οι δράστες. 

Ο σύζυγος του θύματος σύρθηκε κι ειδοποίησε την αστυνομία

Ο 32χρονος σύζυγος της γυναίκας σύρθηκε με την καρέκλα, κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο, σχημάτισε με τη μύτη του τον αριθμό 100 κι ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Αστυνομία έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε έξω από το σπίτι, όπου δολοφονήθηκε η γυναίκα στα Γλυκά Νερά

Την ίδια ώρα το μωρό έκλαιγε γοερά, καθώς είχε ξυπνήσει από τη φασαρία. 

Το μωρό της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Το μωράκι της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά παραδόθηκε σε συγγενείς της οικογένειας

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και βρήκε τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι της και δίπλα της τον σύζυγό της σε κατάσταση σοκ.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και παραδόθηκε σε συγγενείς της οικογένειας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top