Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν τους δολοφόνους της 20χρονης για 300.000 ευρώ

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για στοιχεία

Γλυκά Νερά έγκλημα
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρου Χρονόπουλου και όσα είπε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, o συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας

Στην επικήρυξη των δραστών για το άγριο έγκλημα με θύμα μια 20χρονη μητέρα στα Γλυκά Νερά προχώρησαν από κοινού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Οικονομικών.

ΕΛ.ΑΣ. για Γλυκά Νερά: «Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το ποσό ανέρχεται στα 300.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η άγρια δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας από το παράθυρο του μπάνιου.

Αφού κρέμασαν στο σκυλί από τα κάγκελα της σκάλας, ανέβηκαν στη σοφίτα του σπιτιού όπου βρισκόταν το ζευγάρι με το 11 μηνών βρέφος τους. Έδεσαν τον 32χρονο σύζυγο και σκότωσαν τη νεαρή μητέρα για να κλέψουν το ποσό των 15.000 ευρώ που είχε πάρει η οικογένεια από την τράπεζα την προηγούμενη ημέρα.  

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση της μητέρας για το μωρό τής στοίχισε τη ζωή

Μετά το έγκλημα, ο 32χρονος σε κατάσταση σοκ, κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Η αστυνομία εξετάζει το σπίτι για αποτυπώματα αλλά και γενετικό υλικό. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται και οι κάμερες των γειτονικών σπιτιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Γλυκά Νερά: Η στιγμή που η γιαγιά απομακρύνει το μωρό από το σπίτι

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top