Γλυκά Νερά: Η στιγμή που η γιαγιά απομακρύνει το μωρό από το σπίτι

Ούρλιαζε η μητέρα του όταν οι ληστές απείλησαν ότι θα σκοτώσουν το παιδί

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Πριν καν κλείσει έναν χρόνο ζωής, ένα μωράκι μόλις 11 μηνών, αποχωρίστηκε σήμερα τη μαμά του για πάντα, όταν απάνθρωποι ληστές δε δίστασαν να τη δολοφονήσουν, προκαλώντας της ασφυξία με το μαξιλάρι, για να την κάνουν να σωπάσει. 

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η γυναίκα που βασάνισαν και σκότωσαν οι τρεις ληστές

Η τραγωδία στα Γλυκά Νερά, με κίνητρο τη ληστεία, συγκλονίζει όλη την Ελλάδα. Οι εικόνες δε, με το βρέφος που κρατά αγκαλιά η γιαγιά του, τη στιγμή που το απομακρύνει από τον τόπο του εγκλήματος, είναι «γροθιά» στο στομάχι. 

Το 11 μηνών μωράκι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά- φωτογραφία Eurokinissi

Το 11 μηνών μωράκι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά της γιαγιάς του- φωτογραφία Eurokinissi

Το 11 μηνών μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και είναι καλά στην υγεία του. Αμέσως μετά παραδόθηκε σε συγγενείς της οικογένειας, από την πλευρά του πατέρα. Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας βρίσκονται στην Αλόννησο, όπου μένουν μόνιμα. 

Γλυκά Νερά: Έπνιξαν γυναίκα με μαξιλάρι δίπλα στο μωρό της

Γυναίκα- συγγενής από την πλευρά της μητέρας απομακρύνει το μωρό από το σπίτι στα Γλυκά Νερά- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η γιαγιά απομακρύνει το μωρό από το σπίτι στα Γλυκά Νερά- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Το προηγούμενο βράδυ, το μωρό ήταν στην ασφαλή αγκαλιά της μητέρας του, μιας κοπέλας που δεν είχε συμπληρώσει καν το 20ο έτος της ηλικίας της. Το ζευγάρι βρισκόταν στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά και το μωρό τους, δίπλα τους, στην κούνια. 

Τουλάχιστον τρεις ήταν οι κουκουλοφόροι που μπήκαν στο σπίτι τους, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να φύγουν με «λεία» από εκεί και με οποιοδήποτε κόστος. Πρώτα, σκότωσαν τον σκύλο του ζευγαριού, ένα χάσκι, κρεμώντάς τον στα κάγκελα, προκειμένου να μην κάνει φασαρία.

Το 11 μηνών μωράκι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, στην αγκαλιά συγγενούς της οικογένειας- φωτογραφία Eurokinissi

Οι ληστές στα Γλυκά Νερά απαίλησαν με όπλο το μωρό της οικογένειας- φωτογραφία Eurokinissi

Ακινητοποίησαν τον πατέρα του μωρού, έναν 34χρονο πιλότο της Πολιτικής Αεροπορίας και απείλησαν τη νεαρή μητέρα, να τους πει πού βρίσκονταν τα χρήματα, προτάσσοντας το όπλο τους στο μωρό της. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει. Για να την κάνουν να σταματήσει, την έπνιξαν με μαξιλάρι, προκαλώντας της ασφυξία. 

Στη συνέχεια, απείλησαν τον πατέρα ότι θα σκοτώσουν το μωρό, αν δεν τους υποδείκνυε το σημείο όπου είχε χρήματα. Εκείνος το έκανε, μην μπορώντας να αντιληφθεί την τραγωδία που βίωνε. Κάλεσε την αστυνομία, αφού σύρθηκε, όντας δεμένος σε καρέκλα. 

Οι αδίστακτοι δράστες απέσπασαν 10.000 ευρώ και κοσμήματα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top