ΕΛ.ΑΣ. για Γλυκά Νερά: «Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα»

Τι δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το άγριο έγκλημα

αστυνομικοί στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρου Χρονόπουλου και όσα είπε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, o συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας

Πρωτοφανής αγριότητας ήταν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα μια 20χρονη μητέρα. Η κοπέλα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, μπροστά στο 11 μηνών μωρό της, που είχε σπαράξει από το κλάμα. Ο σύζυγός της είχε ακινητοποιηθεί νωρίτερα, από τους αδίστακτους κακοποιούς και ήταν δεμένος σε καρέκλα. Οι ληστές που είχαν στοχεύσει το ζευγάρι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, διέφυγαν με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και μερικά κοσμήματα.

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση της μητέρας για το μωρό τής στοίχισε τη ζωή

Συγκλονισμένοι δήλωσαν από το πρωταφανούς αγριότητας έγκλημα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος και ο υπουργός  Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας σήμερα το πρωί είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η γυναίκα που βασάνισαν και σκότωσαν οι τρεις ληστές

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο σύζυγος της κοπέλας κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. «Από την πρώτη στιγμή υπήρξε ψυχολογική υποστήριξη στα μέλη της οικογένειας» σημείωσε. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, μετά την κλήση του πατέρα του βρέφους στο 100- ΙΝΤΙΜΕ

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, μετά την κλήση του πατέρα του βρέφους στο 100- ΙΝΤΙΜΕ

Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Χρυσοχοΐδης: «Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα»

Συγκλονισμένος είναι και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την τραγωδία στα Γλυκά Νερά.
«Είμαστε συγκλονισμένοι και προσωπικά είμαι συγκλονισμένος, παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία ακόμα και στο έγκλημα».

Όπως διαμήνυσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήδη η ελληνική αστυνομία έχει κινητοποιηθεί κι έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, οι οποίες εξετάζουν από κάθε πλευρά τη διερεύνηση του εγκλήματος σε βάθος. 

«Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας κοπέλας» είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top