Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό» - Οι πρώτες δηλώσεις

Τι είπε για πρώτη φορά ο 32χρονος πιλότος

Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου που έχασε τη γυναίκα του από αδίστακτους κακοποιούς στα Γλυκά Νερά. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 20χρονης μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: «Άκουγα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει» - Τι κατέθεσε ο 32χρονος

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων που επέστρεψε αργά το απόγευμα στο σπίτι του και έφυγε ξανά με τη συνοδεία αστυνομικών, μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους για την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς γνωρίστηκε το αγαπημένο ζευγάρι

Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά ζευγάρι

Γλυκά Νερά: Οι στιγμές φρίκης του άτυχου ζευγαριού

Ο 32χρονος πιλότος που έζησε απίστευτες στιγμές μέσα στο σπίτι του με τη γυναίκα και το μωρό τους, περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα βίωσε.

Γλυκά Νερά: Δυο παρόμοια εγκλήματα που συγκλόνισαν και έμειναν ατιμώρητα

Παρόλο που ήταν σφιχτά δεμένος για ώρες, κατάφερε να πληκτρολογήσει με τη μύτη του την Άμεση δράση ώστε να καλέσει βοήθεια, όμως ήταν ήδη αργά, αφού οι τρεις κακοποιοί είχαν ήδη δολοφονήσει την όμορφη σύζυγό του.

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν τους δολοφόνους της 20χρονης για 300.000 ευρώ

Γλυκά Νερά έγκλημα

«Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου»

Όπως είπε οι δράστες ήταν τρεις και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Άρχισαν να τον απειλούν έχοντας στραμμένο το όπλο τους στον κρόταφο του παιδιού τους πώς εάν δεν τους πει πού έχουν κρυμμένα τα χρήματα θα το σκοτώσουν. Αμέσως τους υπέδειξε το επιτραπέζιο παιχνίδι που είχε τα χρήματα που τού ζητούσαν «προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριο», όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος. Οι δράστες, όμως, δεν σταμάτησαν. Σκότωσαν την άτυχη κοπέλα προκειμένου να την κάνουν να σταματήσει να φωνάζει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top