Γλυκά Νερά: «Άκουγα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει» - Τι κατέθεσε ο 32χρονος

Τι είπε στην αστυνομία για τους δράστες και όσα βίωσε

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του 32χρονου πιλότου για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς. Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή των όσων κατέθεσε ο σύζυγος της 20χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος πιλότος βρέθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών και κατέθεσε όλα όσα βίωσε το μοιραίο βράδυ. Περιέγραψε το προφίλ των δραστών και τον τρόπο που έδρασαν.

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η γυναίκα που βασάνισαν και σκότωσαν οι τρεις ληστές

Γλυκά Νερά ζευγάρι

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, οι δράστες ήταν τρεις, οι δύο φορούσαν full face κουκούλες και ο τρίτος φορούσε κάλυμμα λαιμού σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Ο ένας ήταν κοντός και οι άλλοι δύο ψηλοί. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές τον ίδιο και άλλες φορές το μωρό, ενώ όπως είπε στις αρχές μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά.

Όπως είπε, τους αποκάλυψε αμέσως ότι τα χρήματα που είχε για την αγορά ενός οικοπέδου ήταν μέσα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, ώστε «να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο».

Γλυκά Νερά Έγκλημα

Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου

Η άτυχη γυναίκα, όμως, δεν τα κατάφερε. Οι δράστες στην προσπάθειά τους να την κάνουν να σταματήσει να ουρλιάζει την έπνιξαν. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ταυτοποιηθεί ο ακριβής τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή της, αν δηλαδή την έπνιξαν με κάποιο μαξιλάρι ή την στραγγάλισαν.

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν τους δολοφόνους της 20χρονης για 300.000 ευρώ

Γλυκά Νερά

 

Γλυκά Νερά: Άφησαν το μωρό δίπλα στη νεκρή μητέρα

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το πόσο αδίστακτα έδρασαν οι τρεις δολοφόνοι στα Γλύκα Νερά, αφού δεν δίστασαν να «κολλήσουν» το όπλο στο κεφάλι του μωρού και να απειλήσουν το ζευγάρι πως εάν δεν τους πουν πού είναι τα χρήματα.

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση της μητέρας για το μωρό τής στοίχισε τη ζωή

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε ο πατέρας, οι δράστες είχαν στρέψει το όπλο τους πάνω στο κρόταφο του παιδιού απειλώντας τους πώς εάν δεν τους δώσουν τα χρήματα πρώτα θα σκοτώσουν το παιδί, μετά την κοπέλα και μετά τον σύζυγο. Το άτυχο πλάσμα βρέθηκε δίπλα στη νεκρή μητέρα του.

Γλυκά Νερά: Η στιγμή που η γιαγιά απομακρύνει το μωρό από το σπίτι

 

Γλυκά Νερά μωρό

 

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ειναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια το πήραν οι γονείς του 32χρονου άνδρα στο σπίτι τους.

Τις επόμενες ώρες φτάνουν στην Αθήνα από την Αλόννησο οι γονείς της άτυχης κοπέλας. Τραγική ειρωνεία είναι ότι σε λίγες μέρες το εγγονάκι τους είχε γενέθλια και περίμεναν πώς και πώς να τα γιορτάσουν όλοι μαζί.

Στην Αθήνα έρχονται οι γονείς της άτυχης κοπέλας. Δίπλα στη νεκρή μάνα του εντοπίστηκε το μωρό. Ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top