Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία με το μωρό της Καρολάιν που «ραγίζει» καρδιές

Στην αγκαλιά αστυνομικού μετά τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας του

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ραγίζει καρδιές μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο μωρό και τον σύζυγό της. 

Σε αυτήν, το 11 μηνών κοριτσάκι βρίσκεται στην αγκαλιά ενός αστυνομικού. Το κρατά με τρυφερότητα, θέλοντας να το κάνει να νιώσει ασφάλεια και ηρεμία, μετά την τραυματική εμπειρία που έζησε.

Γλυκά Νερά : Πού αναζητούν τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών όταν έφτασαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά δεν μπόρεσαν να αντέξουν όσα αντίκρισαν. 

Το μωρό βρισκόταν δίπλα στη νεκρή μητέρα του κι έκλαιγε γοερά και ασταμάτητα, σαν να καταλάβαινε ότι η μητέρα του δε θα ξυπνήσει ποτέ. 

Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό» - Οι πρώτες δηλώσεις

Ο πατέρας ήταν δεμένος χειροπόδαρα με ταινία σε μια καρέκλα με δεμένα ακόμα και τα μάτια του και προσπαθούσε να καταλάβει αν η γυναίκα του ζει ή έχει πεθάνει. 

Το πρώτο μέλημα των αστυνομικών ήταν να ηρεμήσουν το μωρό και να απελευθερώσουν τον 32χρονο πατέρα. Ο αστυνομικός της φωτογραφίας άνοιξε την αγκαλιά του για να το ηρεμήσει και το μετέφερε στο ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων για να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία του. 

Γλυκά Νερά: «Άκουγα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει» - Τι κατέθεσε ο 32χρονος

Τη φωτογραφία ανέβασε στο facebook ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. 

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…», έγραψε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top