Γλυκά Νερά: «Είναι σκληροί εγκληματίες. Απείλησαν την κοπέλα με το παιδί»

Τι είπε στο Star για τους δολοφόνους ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Τι είπε ο ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων της Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης για τους δράστες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Βίντεο/πηγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά δίπλα στο παιδί της, όταν αδίστακτοι κακοποιοί την έπνιξαν με υφάσματα προκειμένου να την κάνουν να σωπάσει.

Γλυκά Νερά: Ψυχίατρος περιγράφει το ψυχολογικό προφίλ των δραστών

Οι αρχές κάνουν λόγο για «αδίστακτους κακοποιούς» και η δολοφονία της θεωρείται μια από τις βάρβαρες που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας. Μάλιστα ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων της Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα είπε για τους αδίστακτους κακοποιούς:

Γλυκά Νερά: Η ελπίδα που διαψεύστηκε - Η Καρολάιν δεν είχε λιποθυμήσει

Γλυκά Νερά

«Πρόκειται για σκληρούς εγκληματίες. Αυτό που έκαναν στο κατοικίδιο της οικογένειας έδειξε τί θα γίνει μετά και φυσικά δεν σταμάτησαν εκεί. Αφαίρεσαν τη ζωή της 20χρονης με ασφυκτικό τρόπο. Απείλησαν την κοπέλα πριν τη δολοφονήσουν ότι θα σκοτώσουν το παιδί και όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει την έπνιξαν», είπε και πρόσθεσε για τους δράστες ότι πρόκειται για σεσημασμένους εφόσον οπλοφορούσαν.

Γλυκά Νερά: «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω» - Ράκος η μητέρα της 20χρονης

Πρόκειται για σεσημασμένους γιατί χρησιμοποίησαν όπλα. Δε μπορεί να πήραν απόφαση να κάνουν μια ληστεία και απλά βρήκαν δύο πιστόλια, σίγουρα το έχουν κάνει ξανά. Δεν ξέρω αν έχουν αφαιρέσει και άλλη ανθρώπινη ζωή, αλλά πρόκειται για μπουκαδόρους

Τέλος, σε ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέας για το αν οι κακοποιοί παρακολουθούσαν τη ζωή του ζευγαριού ή σχεδίαζαν την επίθεση, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε: «Θα μπορούσαν να είχαν στοχοποιήσει το ζευγάρι ή απλά να είχαν στοχοποιήσει απλά το σπίτι, παρακολουθώντας το μία ή δύο ώρες πριν. Συνήθως αυτοί οι μπουκαδόροι λειτουργούν με περίεργους τρόπους. Σίγουρα εάν γνωρίζουν ότι σε ένα σπίτι υπάρχουν χρήματα το παρακολουθούν περισσότερες ημέρες».

Γλυκά Νερά φόνος: Ο πληροφοριοδότης, το DNA και οι κάμερες

Γλυκά Νερά φόνος

Οι αρμόδιες αρχές σε συνεργασία με το τμήμα Ληστειών έχουν ζητήσει λίστα με παρόμοιες ληστείες τις οποίες θα κατηγοριοποιήσουν ανάλογα με τα κοινά στοιχεία.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι όση ενημέρωση και να είχαν οι δράστες είναι τυχαίο γεγονός και μεγάλο ρόλο στο περιστατικό έπαιξε η εμφάνιση του σπιτιού ή η παρακολούθηση του ζευγαριού. 
 

Γλυκά Νερά: Την έπνιξαν με κομμάτια ύφασμα

Ο τραγικός επίλογος της 20χρονης Καρολάιν γράφτηκε δίπλα στο μωρό της. Οι αδίστακτοι κακοποιοί την έκλεισαν μια για πάντα το στόμα, όχι στραγγαλίζοντάς της όπως αρχικά πίστευαν, αλλά με μερικά κομμάτια ύφασμα.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της νεαρής μητέρας προήλθε από ασφυξία. Ο δολοφόνος της φέρεται να της έφραξε την αναπνοή με κομμάτια από ύφασμα, αλλά και πιέζοντας με την παλάμη του το στόμα της, ενώ δεν αποκλείεται ο δράστης να της έφραξε με τα δάχτυλά του και τη μύτη. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top