Γλυκά Νερά έγκλημα: Η λίστα με τους υπόπτους και η νέα κατάθεση του συζύγου

Αναζητούν στα αποτυπώματα και το DNA τους δολοφόνους της Καρολάιν

Τι είπε ο ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων της Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης για τους δράστες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Βίντεο/πηγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (12/5)

Μια λίστα 100 υπόπτων και πέντε άγριες συμμορίες που δρουν στη βορειοανατολική Αττική βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Γλυκά Νερά: «Είναι σκληροί εγκληματίες. Απείλησαν την κοπέλα με το παιδί»

Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. για DNA και αποτυπώματα μέσα από τη σοφίτα και το υπόλοιπο σπίτι θα συνθέσουν το παζλ της δύσκολης αυτής υπόθεσης, που η διαλεύκανσή της είναι πλέον χρέος τιμής για τους αστυνομικούς. 

Η 20χρονη που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Η αστυνομία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν για να φτάσει στους δράστες

Οι αναλυτές της αστυνομίας εκτιμούν πως μέσα σε αυτή τη λίστα των υπόπτων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αποφυλακισθέντες διαρρήκτες, βρίσκονται οι δολοφόνοι της 20χρονης μητέρας. 

Γλυκά Νερά: Η ελπίδα που διαψεύστηκε - Η Καρολάιν δεν είχε λιποθυμήσει

ΠΙθανολογούν ότι είναι άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια στην παρανομία, έχουν ξεκινήσει από μικροεγκλήματα και πλέον έχουν αναβαθμίσει τη δράση τους, οργανώνοντας υψηλού ρίσκου εγκλήματα, για να αποσπούν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. 

Παράλληλα, όμως, οι ειδικοί profilers της ασφάλειας θεωρούν ότι οι τρεις αδίστακτοι ληστές των Γλυκών Νερών είναι επιπόλαιοι κι έχουν κάνει λάθη, τα οποία θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για να τους εντοπίσουν. 

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι οι δράστες είναι επιπόλαιοι κι έχουν κάνει λάθη που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται, επίσης, περισσότερες από 15 καταθέσεις και περίπου τρία βίντεο με ύποπτα οχήματα και πεζούς, υλικό το οποίο θα επεξεργαστούν τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστώσουν αν σε αυτά έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών.

Γλυκά Νερά: Και δεύτερη κατάθεση από τον σύζυγο της 20χρονης

Την ίδια ώρα, νέα κατάθεση έδωσε χθες ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν. 

Ο νεαρός πιλότος επανέλαβε ότι οι τρεις διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους γύρω στις 05:30 το πρωί. 

Ο σύζυγος της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Ο σύζυγος της 20χρονης έδωσε και δεύτερη κατάθεση στην αστυνομία

Εκείνον τον έδεσαν χειροπόδαρα και του τύλιξαν τα μάτια, το στόμα και τον λαιμό με ταινία συσκευασίας, τόσο σφιχτά που κόντευε να χάσει τις αισθήσεις τους.

Γλυκά Νερά: «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω» - Ράκος η μητέρα της 20χρονης

Η σύζυγός του βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα με την μπλούζα της, ενώ είχε μία ακόμα περασμένη στον λαιμό. Φέρεται, μάλιστα, να άρχισε να φωνάζει και τότε οι δράστες τη σκότωσαν, προκαλώντας της ασφυξία με κομμάτια από ύφασμα και με τα χέρια τους, ενώ ο ένας από αυτούς πιθανόν να της έκλεισε με τα δάχτυλά του και τη μύτη.

Ο 32χρονος κατέθεσε πως άκουγε τη σύζυγό του να ουρλιάζει και αφού σταμάτησε πέρασε περίπου μισή ώρα μέχρι να φύγουν από το σπίτι οι δράστες. 

Γλυκά Νερά: Αυστηροποιούνται οι ποινές για τα ειδεχθή εγκλήματα

Όταν κατάλαβε ότι έφυγαν πέρασε άλλη μισή ώρα μέχρι να καταφέρει να φτάσει στο τηλέφωνο και να ειδοποιήσει την αστυνομία. 

Αναπαράσταση του άγριου φονικού στα Γλυκά Νερά 

Οι αστυνομικοί προέβησαν χθες σε αναπαράσταση του φονικού, παρουσία του 32χρονου. 

Εκτιμάται ότι οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι από παράθυρο στο πίσω μέρος του σπιτιού που έβγαζε στο ημιυπόγειο. Από εκεί ανέβηκαν στη σοφίτα, όπου βρήκαν το ζευγάρι και το μωρό τους να κοιμούνται. Τους ξύπνησαν και τους βασάνισαν μέχρι να τους πουν πού είχαν κρύψει τα χρήματά τους. 

Το παράθυρο της σοφίτας όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη στα Γλυκά Νερά

Δολοφόνησαν τη νεαρή μητέρα στη σοφίτα της μεζονέτας, όπου κοιμόταν με το μωρό και τον σύζυγό της

Θεωρούν πως επειδή ο δρόμος που βρίσκεται το σπίτι οδηγεί σε αδιέξοδο, είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο διαφυγής στον κεντρικό δρόμο και πιθανόν εκεί κάποια κάμερα να τους έχει καταγράψει. 

Γλυκά Νερά φόνος: Ο πληροφοριοδότης, το DNA και οι κάμερες

Αυτό που θέλουν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι να βρουν έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα μπορέσει να ανακαλέσει ο σύζυγος της Καρολάιν για να καταφέρουν να συνθέσουν το παζλ. 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Καραλάιν 

Αιτία θανάτου της 20χρονης σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν η ασφυξία δια της απόφραξης των αεροφόρων οδών. 

Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός. Οι δράστες τη γύρισαν μπρούμυτα για να την ακινητοποιήσουν, την έδεσαν πισθάγκωνα με μία μπλούζα και στη συνέχεια για να την κάνουν να σταματήσει να φωνάζει τοποθέτησαν ένα κομμάτι ύφασμα στο στόμα της και την ίδια ώρα της έκλεισαν τη μύτη. 

Η πόρτα του σπιτιού στα Γλυκά Νερά

Αναζητούν δαχτυλικά αποτυπώματα μέσα στη μεζονέτα που διέρρηξαν οι αδίστακτοι εγκληματίες

Όπως είπε στο star.gr ο ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής, Δημήτρης Παπαδημητριάδης, οι δράστες έχουν αντικοινωνικό προφίλ.

Έχουν έλλειψη του φόβου απέναντι στους θεσμούς, την αστυνομία και το κράτος, καθώς και της επιείκειας και της ενσυναίσθησης απέναντι στο θύμα.

«Δρουν με ένα δικό τους αξιακό σύστημα το οποίο βρίσκεται απέναντι στην κοινωνία, απέναντι στους υπόλοιπους και το κράτος και εξυπηρετεί μόνο τον εαυτό τους», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top