Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η κηδεία της Καρολάιν - Πού στρέφονται οι έρευνες

Σε μία λίστα 100 υπόπτων ψάχνει τους δολοφόνους της 20χρονης η ΕΛ. ΑΣ.

Οι εξελίξεις των ερευνών για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά (13/5)

Στο αγαπημένο της νησί, την Αλόννησο, τον τόπο των παιδικών της χρόνων, εκεί που γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, θα ταφεί η 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η κηδεία θα γίνει αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 15:00 

Γλυκά Νερά: «Είναι σκληροί εγκληματίες. Απείλησαν την κοπέλα με το παιδί»

Η κοινωνία της Αλοννήσου είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό της Καρολάιν. Στέκονται όλοι δίπλα στον πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι εδώ και χρόνια κατάκοιτος, αλλά και τη μητέρα της, η οποία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να αντέξει για τον 11 μηνών εγγονάκι της. 

Γλυκά Νερά: Έπνιξαν με ένα κομμάτι ύφασμα και τα χέρια τους την Καρολάιν

Η κυρία Σούζαν, η οποία μένει στο νησί μαζί με το σύζυγό της πάνω 20 χρόνια, μόλις έμαθε τα νέα για τον χαμό της κόρης της πήρε το πρώτο καράβι της γραμμής και πήγε στα Γλυκά Νερά για να είναι κοντά στον γαμπρό της και το μωρό. 

«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συντετριμμένη. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών δολοφόνων συνεχίζεται και οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών ερευνούν μια λίστα 100 υπόπτων και ελπίζουν σε ένα λάθος τους, που θα ανακαλυφθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία ερευνούν αποτυπώματα και DNA από το σπίτι της οικογένειας και τα ρούχα που φορούσαν τα θύματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top