Γλυκά Νερά: «Δε θα ξαναδώ την αγάπη μου» - Ο επικήδειος που ραγίζει καρδιές

Ράκος ο συζύγος της Καρολάιν - Δεν άφησε το μωρό από την αγκαλιά του

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Καρολάιν στην Αλόννησο. Ράγιζε καρδιές ο επικήδειος λόγος του συζύγου της άτυχης κοπέλας. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν την 20χρονη, που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η οικογένειά της και οι φίλοι της. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν παρών στη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Σπαραγμός στην κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο

Ο 32χρονος πιλότος είναι συντετριμμένος και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι είπε σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα του μόλις 11 μηνών παιδιού τους. Το κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά του καθόλη τη διάρκεια της κηδείας. 

Η Λυδία θα μεγαλώσει και δε θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της

Γλυκά Νερά

Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν έφτασε στην εκκλησία κρατώντας σφικτά στην αγκαλιά του την κορούλα του.

Ο επικήδειος λόγος που εκφώνησε για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του ήταν σπαρακτικός: 

Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δε θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δε θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο, η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε.

κηδεία Καρολάιν

κηδεία Αλόννησος

Από νωρίς το μεσημέρι στον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής στην Αλόννησο διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Καρολάιν έφυγε τόσο άδικα. Το νησί συνταράχτηκε από τα μοιρολόια, όταν η σορός της άτυχης κοπέλας έφτασε στο νησί.

Καταρρακωμένη και η μητέρα της Καρολάιν. Συνόδευσε την κόρη της στην τελευταία της κατοικία, γνωρίζοντας ότι ο θανατάς της ήταν βασανιστικός. 

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά κηδεία
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top