Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του συζύγου της Καρολάιν λίγο πριν δει τον Γεωργιανό

Στον εισαγγελέα ο Γεωργιανός μετά από ένταλμα σύλληψης για ληστεία

Ο εντοπισμός και η σύλληψη των δολοφόνων της συζύγου του είναι το κυρίαρχο μέλημα του 32χρονου πιλότου, ο οποίος έζησε την απόλυτη κόλαση μέσα στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά. 

Ο ίδιος, με όση δύναμη του έχει απομείνει, σφίγγοντας τα δόντια και κάνοντας κουράγιο για χάρη της 11 μηνών κόρης του στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δουλεύουμε όλη μέρα με την αστυνομία για την περιγραφή και θα βγάλουν σύντομα εικόνα με μεγάλη ακρίβεια. Είναι πολύ μεγάλη η έρευνα της αστυνομίας κι ακόμη κι εγώ δεν έχω όλες τις λεπτομέρειες. Περιμένω κάθε μέρα νέα τους. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, όπως και να έχει, να είστε όλοι καλά», είπε ο 32χρονος.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν - «Μας άφησε το μωράκι της»

Γλυκά Νερά: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Γεωργιανού για ληστεία στο Πικέρμι 

Την ίδια ώρα στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας βρίσκεται ο 36χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη να επιχειρεί να φύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο στα σύνορα του Έβρου. 

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σε βάρος του οποίου βγήκε ένταλμα σύλληψης για μια ληστεία στο Πικέρμι, με θύματα δύο ηλικιωμένους, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να συμβάλει στην έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του Γεωργιανού όταν ρωτήθηκε για την Κάρολαιν

Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία σε βάρος του για την αιματηρή ληστεία στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο θεωρείται στρατολόγος ατόμων σε συμμορίες ληστών που πραγματοποιούν ληστρικές επιδρομές επιδεικνύοντας άκρατη βία. 

Άλλωστε οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν διακρίνει κοινά στοιχεία στη ληστεία που έγινε στα Γλυκά Νερά με αυτή που έγινε στο Πικέρμι. Όπως και στην περίπτωση της Καρολάιν, οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι των ηλικιωμένων στο Πικέρμι, τους έδεσαν, τους βασάνισαν, τους χτύπησαν κι όταν τους είπαν πού είχαν τα χρήματα συνέχισαν να τους ασκούν βία για να τους πουν και πού αλλού είχαν αντικείμενα αξίας. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: O Γεωργιανός είναι ύποπτος για τρεις λόγους

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν κομβικής σημασίας το χρονικό διάστημα της μετάβασης από τον ανακριτή στον εισαγγελέα. Σε αυτό θέλουν να του κάνουν στοχευμένες ερωτήσεις, ώστε να αντλήσουν χρήσιμα στοιχεία, αλλά και να τον συναντήσει ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, μήπως και αναγνωρίσει σε αυτόν κάποια χαρακτηριστικά του δράστη της δολοφονίας της. 

Ακόμα κι αν ο ίδιος δεν έχει κάποια σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα, εκτιμούν ότι θα μπορούσε να τους δώσει χρήσιμα στοιχεία για άτομα που πραγματοποιούν ανάλογες ληστείες κι ενδεχομένως να είναι οι δράστες της τραγωδίας στα Γλυκά Νερά. 

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Καν’ την να σταματήσει» φώναζε ο αρχηγός τους

Όπως και να έχει οι αξιωματικοί δεν πρόκειται να σταματήσουν την έρευνα, καθώς θεωρούν ζήτημα τιμής τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top