Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο ύποπτος που συνελήφθη

Γεωργιανός προσπάθησε να φύγει από τη χώρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Την ώρα, που η αστυνομία έχει στα χέρια της πολύ σημαντική περιγραφή του ενός εκ των τριών δραστών, από τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας, στο μικροσκόπιο έχει μπει ένας Γεωργιανός, που προσπάθησε να φύγει από τη χώρα από τον Έβρο.

Γλυκά Νερά: Το νέο σενάριο για τους δράστες – Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι που να συνδέει τον συλληφθέντα με την εγκληματική ενέργεια στα Γλυκά Νερά, το γεγονός ότι ο Γεωργιανός φέρεται να εμπλέκεται σε συμμορία ληστών, η οποία πριν από περίπου δύο μήνες είχε διαπράξει ληστεία με ανάλογο τρόπο σε σπίτι ηλικιωμένου στο Πικέρμι, αλλά και το γεγονός ότι επιχείρησε να φύγει από τη χώρα λίγες μέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει σημάνει «συναγερμό» στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες, η περιγραφή του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν είναι κοντά στα στοιχεία του Γεωργιανού.

Η αστυνομία εργάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για να ρίξει φως στο αποτρόπαιο έγκλημα, που συγκλόνισε όλη τη χώρα και οι εκτιμήσεις είναι πως σύντομα θα καταφέρει να ξετυλίξει το κουβάρι στη στυγερή αυτή δολοφονία και να βρει τους ένοχους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top