Γλυκά Νερά έγκλημα: O Γεωργιανός είναι ύποπτος για τρεις λόγους

Ο σύζυγος της Καρολάιν θα κληθεί να τον αναγνωρίσει

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται από χθες ο Γεωργιανός, ο οποίος κρατείται ως ύποπτος για τη ληστεία και τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά. 

Ο 36χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από την αστυνομία στην προσπάθειά του να διαφύγει με πλαστά στοιχεία προς την Τουρκία από τον Έβρο, είναι μέλος συμμορίας ληστών. 

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν - «Μας άφησε το μωράκι της»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν θεωρούν ότι είναι ύποπτος για τρεις λόγους. 

Πρώτον γιατί εμπλέκεται σε ληστεία με δράστες πέντε άτομα στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Οι ληστές έδεσαν και χτύπησαν τα θύματά τους, ενώ η συγκεκριμένη ληστεία έχει αρκετά κοινά στοιχεία με εκείνη στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Καν’ την να σταματήσει» φώναζε ο αρχηγός τους

Τότε πέντε κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει στις 05:00 τα ξημερώματα σε σπίτι στην οδό Θεσσαλών, όπου έμενε ένας 93χρονος μαζί με τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό τους. Οι δράστες είχαν δέσει τα θύματα, ενώ είχαν ασκήσει υπέρμετρη σωματική βία στον ηλικιωμένο άνδρα, που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τα χρήματα. 

Οι πέντε κακοποιοί κατάφεραν να αποσπάσουν 400 ευρώ και κοσμήματα. Πριν εξαφανιστούν είχαν πετάξει τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων στη λεκάνη της τουαλέτας για να μην μπορέσουν να ειδοποιήσουν έγκαιρα τις Αρχές.

Δεύτερον γιατί ο Γεωργιανός έσπευσε να διαφύγει από τη χώρα τα τελευταία 24ωρα, παρά το γεγονός ότι η ληστεία στο Πικέρμι είχε σημειωθεί πριν από 70 μέρες. 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά τη δολοφονία της Κάρολαιν

Και τρίτον επειδή ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στην περιγραφή που είχε δώσει για τους τρεις δράστες και συγκεκριμένα για τον αποκαλούμενο «κοντό» ο σύζυγος της Καρολάιν. 

Αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών είναι ότι τις τελευταίες μέρες ο 36χρονος Γεωργιανος είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης και ξαφνικά την περασμένη Παρασκευή εντοπίστηκε στους Κήπους του Έβρου να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο. 

Εκτιμούν ότι είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες λυμαίνεται σπίτια στη βορειοανατολική Αττική.  

Θα κληθεί να αναγνωρίσει τον Γεωργιανό ο σύζυγος της Καρολάιν

Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί να τον αναγνωρίσει και ο σύζυγος της Καρολάιν, είτε μέσα από φιμέ τζάμια, είτε με βιντεοσκόπηση. 

Γλυκά Νερά: Το ζευγάρι είδε το πρόσωπο του δολοφόνου

Ο 32χρονος πιλότος θα μπει στην τυπική διαδικασία να διαπιστώσει αν ταιριάζει η σωματοδομή και κάποια χαρακτηριστικά του με αυτά του «κοντού» δολοφόνου, που μπόρεσε να διακρίνει κατά τη διάρκεια των εφιαλτικών στιγμών που έζησε μέσα στο σπίτι του. 

Γλυκά Νερά: Το νέο σενάριο για τους δράστες – Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Πάντως προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάποια σύνδεση του 36χρονου Γεωργιανού με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Το DNA του δεν ταιριάζει με γενετικές αλυσίδες των λανθανόντων γενετικών αποτυπωμάτων που έχουν συλλέξει τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από τη μοιραία σοφίτα. 

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση του 32χρονου

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες. 

Ο ίδιος περιέγραψε με πολλές λεπτομέρειες, παρά το σοκ του, τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ που έχασε τη μητέρα του παιδιού του.

Γλυκά Νερά: «Δε θα ξαναδώ την αγάπη μου» - Ο επικήδειος που ραγίζει καρδιές

«Τους είπα πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο, ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου» είπε.

Γλυκά Νερά: Τρεις «παρόμοιες» ληστείες στο μικροσκόπιο των αρχών

Περιέγραψε, τέλος, και τον έναν από τους τρεις ληστές, τον αποκαλούμενο «κοντό», ο οποίος μιλούσε μια άγνωστη προς τον ίδιο γλώσσα και φέρεται να ήταν αυτός που έδωσε το γενικό πρόσταγμα και που σκότωσε τελικά με τα ίδια του τα χέρια την άτυχη μητέρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top