Γλυκά Νερά: «Αφήστε με να το σκεφτώ» - Τι είπε στην ανάκριση ο Γεωργιανός

«Ήταν επικριτικός και αρνητικός να συνεργαστεί», αναφέρει η αστυνομία

 Ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη σύλληψη του Γεωργιανού που εξετάζεται η εμπλοκή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στον 36χρονο Γεωργιανό που οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη βίαιη ληστρική επιδρομή σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι και επιχείρησε να φύγει από τον Έβρο με πλαστό διαβατήριο επικεντρώνεται η αστυνομία για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Πρόσωπο «κλειδί» ο Γεωργιανός - Έρευνες και στην Κρήτη

Ο Γεωργιανός δεν έπεισε τα στελέχη του τμήματος της Δίωξης Ανθρωποκτονιών κατά την ανάκρισή του, καθώς σύμφωνα με την «Κ» που επικαλείτειται αστυνομική πηγή, ο 36χρονος δεν έδειξε πρόθεση συνεργασίας και «τήρησε αρνητική στάση».

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του Γεωργιανού όταν ρωτήθηκε για την Κάρολαιν

Ο συλληφθείς φέρεται να ήταν «επικριτικός» κατά τη διαδικασία της ανάκρισης, άλλαζε διαρκώς στάση, ενώ όταν ρωτήθηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά φέρεται να απάντησε «αφήστε με να το σκεφτώ» στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, αφήνοντας με αυτή τη συμπεριφορά ανοικτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην υπόθεση. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: O Γεωργιανός είναι ύποπτος για τρεις λόγους

Σημειώνεται ότι ο άντρας της Καρολάιν που συνάντησε χθες τον Γεωργιανό δεν τον αναγνώρισε ως έναν από τους δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του.

Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του συζύγου της Καρολάιν λίγο πριν δει τον Γεωργιανό

Γεωργιανός Γλυκά Νερά

Στην Ευελπίδων ο Γεωργιανός που εξετάζεται η εμπλοκή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Intime

Τα αποτελέσματα του DNA στο σπίτι της Καρολάιν θα δώσουν απαντήσεις

Την ίδια ώρα η Ασφάλεια αναμένει να ολοκληρωθούν οι έρευνες και να έχουν τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό που βρέθηκαν στο σπίτι της άτυχης Καρολάιν.

Εκτός από τις τρίχες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, εντοπίστηκαν και τα αποτυπώματα τα οποία χαρακτηρίζονται «αξιοποιήσιμα» και αναμένεται να φέρουν τους αστυνομικούς ένα βήμα πιο κοντά στους στυγερούς εγκληματίες που έπνιξαν την 20χρονη δίπλα στο μωρό της.

Μάλιστα, οι αρχές έχουν επεκτείνει τις έρευνες και στην Κρήτη, αφού μόλις μια ημέρα μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού (και άλλες φυλακές της χώρας) λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για σοβαρά εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top