Γλυκά Νερά έγκλημα: Πρόσωπο «κλειδί» ο Γεωργιανός - Έρευνες και στην Κρήτη

Δεν τον αναγνώρισε ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν

Έγκλημα Γλυκά Νερά: To ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις εξελίξεις στην υπόθεση (18/5)

Στον Γεωργιανό επικεντρώνεται η έρευνα των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερευνά τη ληστεία και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Ο 36χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη βίαιη ληστρική επιδρομή σε σπίτι ηλικιωμένων, μαζί με τέσσερις συνεργούς του, στις 5 Μαρτίου στο Πικέρμι. 

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί κι επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου θα συνεχιστεί η ανάκρισή του από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας.

Ο Γεωργιανός μπορεί να «οδηγήσει» την ΕΛ.ΑΣ. στους δολοφόνους 

Ευελπιστούν, ακόμα κι αν δεν προκύψει εμπλοκή του με το συγκεκριμένο έγκλημα, να πάρουν πληροφορίες για τη δράση άλλων συμμοριών που πραγματοποιούν ληστρικές εισβολές σε σπίτια, ασκώντας υπέρμετρη βία, όπως στα Γλυκά Νερά. 

Για περισσότερες από 24 ώρες οι αστυνομικοί ανέκριναν τον Γεωργιανό, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο, σχετικά με την πιθανότητα συμμετοχής του στη δολοφονία της 20χρονης μητέρας. 

Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του συζύγου της Καρολάιν λίγο πριν δει τον Γεωργιανό

Ο ίδιος, αν και έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με την περιγραφή που έχει δώσει για τους δράστες ο σύζυγος της Καρολάιν, αρνήθηκε κάθε συμμετοχή και δήλωσε ότι αγνοούσε τη συγκεκριμένη εγκληματική πράξη. Μάλιστα αρνήθηκε τη συμμετοχή του και στη ληστεία των ηλικιωμένων στο Πικέρμι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε γενετικό του υλικό στο εσωτερικό του σπιτιού. 

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Δεν τον αναγνώρισε ο σύζυγος της Καρολάιν

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος, κλήθηκε να αναγνωρίσει τον 36χρονο απομακρυσμένα, με ηλεκτρονικό τρόπο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπόρεσε να πει με σιγουριά ότι ήταν εκείνος, ο οποίος έδινε το γενικό πρόσταγμα στους άλλους δύο και τελικά σκότωσε την Καρολάιν. 

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Καν’ την να σταματήσει» φώναζε ο αρχηγός τους

Έτσι δεν αποκλείεται να γίνει νέα προσπάθεια αναγνώρισης πίσω από τα φιμέ τζάμια του δωματίου αναγνωρίσεων κατηγορουμένων στη ΓΑΔΑ, αλλά και προσπάθεια φωνητικής αναγνώρισης.

Γλυκά Νερά έγκλημα: O Γεωργιανός είναι ύποπτος για τρεις λόγους

Αν ο 32χρονος πιλότος καταφέρει να διακρίνει κάτι γνώριμο στον συλληφθέντα Γεωργιανό, οι αστυνομικοί θα εντείνουν τις έρευνες αναφορικά με τις κινήσεις του υπόπτου, ενώ θα περιμένουν και τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου που θα μπορούσαν να τον τοποθετήσουν στον χώρο, τον οποίο βρισκόταν το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη δολοφονία της γυναίκας.

Αναμένουν τα αποτελέσματα του DNA 

Αναμένονται, επίσης, τα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την πιθανότητα ταυτοποίησης γενετικού υλικού ή αποτυπωμάτων του 36χρονου στη σοφίτα και το σπίτι της οικογένειας όπου εξελίχθηκε η εισβολή και η αποτρόπαιη δολοφονία της 20χρονης.

Γλυκά Νερά: Το νέο σενάριο για τους δράστες – Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Γλυκά Νερά: Ψάχνουν ακόμα και στην Κρήτη τους δράστες του εγκλήματος

Παράλληλα, σύμφωνα με το Cretalive.gr, οι  έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας της Καρολάιν έχουν επεκταθεί μέχρι την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, την επομένη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού (και άλλες φυλακές της χώρας) λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παράλληλα επιχειρείται από την ΕΛ.ΑΣ να προσεγγίσει «πληροφοριοδότες» μέσα από τις φυλακές, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και η μία συμμορία γνωρίζει τη δράση της άλλης.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά στο Cretalive, δύο είναι κυρίως οι αλλοδαποί που έχουν αποφυλακιστεί μέσα στο ελεγχόμενο χρονικό διάστημα και έχουν απασχολήσει για βίαια εγκλήματα. Ο ένας από τους δύο είναι Γεωργιανός και η περίπτωση του φέρεται να κεντρίζει περισσότερο την προσοχή των Αρχών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος σε διάφορα σενάρια που αναπαράγονται από τα μέσα ενημέρωσης, προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει πως έχει στο μικροσκόπιο πιθανούς υπόπτους του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. 

«Πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα, με πιθανούς υπόπτους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» αναφέρει η ανακοίνωση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top