Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του Γεωργιανού όταν ρωτήθηκε για την Κάρολαιν

Αρνείται κάθε ανάμειξη και δείχνει πλήρη αδιαφορία για το έγκλημα

Ρεπορτάζ για τις εξελίξεις σχετικά με τη σύλληψη Γεωγιανού που είναι ύποπτος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στη ληστεία και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν ο 36χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, στην προσπάθειά του να φύγει από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο. 

Χθες μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ, υποστηρίζει συνεχώς με αδιάφορο ύφος ότι δεν έχει ιδέα για τη στυγερή δολοφονία της άτυχης μητέρας μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: O Γεωργιανός είναι ύποπτος για τρεις λόγους

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έως τώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να εμπλέκει τον 36χρονο με την υπόθεση, όμως η ανάκριση συνεχίζεται. 

Ο σύζυγος της Καρολάιν θα κληθεί στη ΓΑΔΑ για να δει από κοντά τον ύποπτο και να διαπιστώσει αν μοιάζει με ένα από τους τρεις διαρρήκτες και συγκεκριμένα με τον αποκαλούμενο «κοντό», που φέρεται να είναι κι εκείνος που έπνιξε την 20χρονη. 

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν - «Μας άφησε το μωράκι της»

Η ληστεία από τον Γεωργιανό στο Πικέρμι 

ΟΓεωργιανός εμπλέκεται στη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού του στο σπίτι τους στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο. 

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Καν’ την να σταματήσει» φώναζε ο αρχηγός τους

Χθες εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για τη ληστεία αυτή από την 11η ανακρίτρια. Αφού εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του, θα απολογηθεί ενώπιον της δικαστικής λειτουργού.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών ερευνούν με προσοχή το γεγονός ότι ενώ η συγκεκριμένη ληστεία έγινε πριν από 70 μέρες περίπου, ο 36χρονος προσπάθησε να φύγει από τη χώρα λίγα 24ωρα μετά το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top