Γλυκά Νερά: «Παρερμηνεύονται πολλά» - Νέα δήλωση του συζύγου της Καρολάιν

Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Τι είπε ο σύζυγος της Καρολάιν για τις έρευνες της αστυνομίας. Επτασφράγιστο μυστικό τα ευρήματα των αρχών. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά δίπλα στο μόλις 11 μηνών μωρό της.

Γλυκά Νερά: Υπάρχει σκίτσο ενός από τους δολοφόνους της Καρολάιν

Η αστυνομία ολοκλήρωσε σήμερα τις έρευνες μέσα στη μεζονέτα που έγινε το στυγερό έγκλημα και τα συνεργεία καθαρισμού καθάρισαν τον τόπο του εγκλήματος. Η αστυνομία κρατά ως επτασφράγιστα μυστικά όλα τα στοιχεία που εντοπίστηκαν από τις έρευνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στοιχεία που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες έφτασαν και εισέβαλαν μέσα στο σπίτι, αλλά και τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου επίσης θέλουν να μείνουν μυστικά, για να προστατεύσουν τη διαδικασία της έρευνας που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Γλυκά Νερά

Από την πλευρά του, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του, τους παρέπεμψε στην αστυνομία για τις εξελίξεις της έρευνας:

Ό,τι θέλετε στην αστυνομία, μιλάτε κατευθείαν με αυτούς. Παρερμηνεύονται πολλά και εμποδίζουν την έρευνα. Το ήξερα από την αρχή ότι δεν είναι εύκολο. 

Γλυκά Νερά έγκλημα

 

Γλυκά Νερά έγκλημα: «Βρέθηκε ορφανό DNA στο σώμα της Καρολάιν»

Ένα νέο στοιχείο για την υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά αποκάλυψε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

Μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι βρέθηκε ορφανό DNA στο σώμα της 20χρονης Καρολάιν και επεσήμανε πως τελικά ο σχεδιασμός των δραστών ήταν άρτιος.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ ανέφερε επίσης πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, γιατί όπως σημείωσε για να κάνει κανείς διάρρηξη «δεν μπαίνει με τα όπλα στα χέρια, ούτε με μονωτική ταινία».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top