Γλυκά Νερά: Υπάρχει σκίτσο ενός από τους δολοφόνους της Καρολάιν

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου» λέει ο σύζυγος της 20χρονης

Το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της ληστείας στα Γλυκά Νερά και της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν/ Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων Star (24/5/21)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται ένα βίντεο ενός ύποπτου οχήματος που κινούταν στην περιοχή πριν και μετά το στυγερό έγκλημα, ένα σκίτσο του ενός εκ των δραστών και στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τη συλλογή DNA από το σπίτι στα Γλυκά Νερά. 

Γλυκά Νερά Έγκλημα: Νέα δήλωση του σύζύγου της Καρολάιν για την ψυχολόγο

Ο σύζυγος της Καρολάιν, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι η αστυνομία έχει στην κατοχή της σκίτσο του ενός εκ των τριών κακοποιών. 

«Για το σκίτσο θα ρωτήσω την αστυνομία αν μπορώ να μεταφέρω κάτι και θα σας πω», είπε ο 32χρονος πιλότος. 

Γλυκά Νερά Έγκλημα: Τι δήλωσε ο σύζυγος για την ψυχολόγο της Καρολάιν

Από την πλευρά του ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας είπε πως ειδικοί σκιτσογράφοι της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταλήξει σε ένα σκαρίφημα που καταδεικνύει τα βασικά χαρακτηριστικά του ενός από τους δράστες μετά από την περιγραφή του 32χρονου. 

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», είπε ο σύζυγος της Καρολάιν ενώ απάντησε και για τα δημοσιεύματα που αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, τονίζοντας ότι δε θέλει να τους δώσει σημασία. 

«Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου», υπογράμμισε.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Περιορίστηκαν οι ύποπτοι σε 30 – 40

Πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανέφεραν ότι με το σκίτσο του… «κοντού» δολοφόνου μικραίνει η λίστα των υπόπτων σε 30 – 40 άτομα από τα 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι που ερευνούσαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Γλυκά Νερά έγκλημα: «Οι έρευνες στρέφονται πλέον παντού»

Παράλληλα,  οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εντοπίσει αρκετά «ορφανά» DNA στη σοφίτα, όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν, τα οποία προσπαθούν να ταυτοποιήσουν. 

Τα στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής δίνουν πιθανότητα 98% να πρόκειται για τυχαία ληστεία, ενώ ερευνάται να είχαν κάποια εσωτερική πληροφόρηση για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας. 

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία μετά την κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Σημειώνεται πως οι αρχές έχουν εντοπίσει από κάμερες ασφαλείας τρία ύποπτα αυτοκίνητα και εξετάζουν αν κάποιο από αυτά είναι των δραστών. 

Οι έρευνες φαίνεται να βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για την ταυτοποίηση ενός τουλάχιστον δράστη.

Αναμένουν πληροφορίες από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και αρκετά κινητά τηλέφωνα που ήταν ενεργοποιημένα το κρίσιμο δίωρο 04:30 – 06:30 τα ξημερώματα της 11η Μαΐου.

Μεγάλη προσοχή δίνεται και σε ένα βίντεο που έχει καταγράψει ένα ύποπτο αυτοκίνητο να κινείται στην περιοχή. 

Γλυκά Νερά: «Υπάρχουν στοιχεία» - Νέα δήλωση από τον σύζυγο της Καρολάιν

Το βίντεο εξασφάλισε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και δείχνει ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και να στρίβει αριστερά, διασχίζοντάς την κάθετα στις 03:36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Γλυκά Νερά: Το μήνυμα του συζύγου της Καρολάιν λίγο πριν δει τον Γεωργιανό

Δύο ώρες περίπου μετά, στις 05:30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, το ίδιο αυτοκίνητο καταγράφηκε να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top