Γλυκά Νερά έγκλημα: «Οι έρευνες στρέφονται πλέον παντού»

Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν

«Κλειδί» η κατάθεση της ψυχολογου της Καρολάιν. Πού στρέφονται οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν αδίστακτοι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, την έπνιξαν δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί της.

Μετά την κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία έκανε συνεδρίες μαζι της τους τελευταίους μήνες, οι αρχές ψάχνουν «πίσω από τις λέξεις» να βρουν τι συνέβαινε στις πιο προσωπικές στιγμές του ζευγαριού.

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία μετά την κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Γλυκά Νερά

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται πλέον παντού, όπως επεσήμανε σήμερα το πρωί στο Mega ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας. Όπως είπε πάντα κατά την έρευνα προκύπτουν απορίες. Στην προκειμένη περίπτωση προέκυψαν πολλές απορίες που δεν έχουν λυθεί.

 «Να καταλάβουμε πώς έγινε το συμβάν και πώς ήταν δεμένος ο νεαρός πιλότος. Γιατί δε θα πρέπει να υπάρξει στο τέλος της έρευνας καμία σκιά για τίποτα» ανέφερε. 

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι μετά την κλήση του δεν τον φωτογράφισαν πριν τον λύσουν και έτσι δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο που ήταν δεμένος.

Παντού στρέφονται οι έρευνες. Πάντα υπάρχουν άλλοι ύποπτοι και οι συνήθεις ύποπτοι αλλά και οι ύποπτοι, που δε δείχνουν ύποπτοι.

Ο σύζυγος της Καρολάιν, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να δώσει και δεύτερη κατάθεση για το περιστατικό, σχετικά με το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, για το πώς κατάφερε να καλέσει την αστυνομία ενώ ήταν δεμένος.

Ο 32χρονος πιλότος ήταν σφικτά δεμένος με σχοινιά και μονωτική ταινία, κάτι που φέρεται να του προκάλεσε υποξία, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει, όπως ισχυρίστηκε. Επίσης, σύμφωνα με όσα είπε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», θα κληθεί από τις αρχές να αναγνωρίσει φωνές προκειμένου να διαπιστωθεί η καταγωγή των δραστών.

Γλυκά Νερά: «Υπάρχουν στοιχεία» - Νέα δήλωση από τον σύζυγο της Καρολάιν

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκύπτουν από το γεγονός ότι οι δράστες επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, μια διαδικασία που είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και θα τους καθυστερούσε. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι δράστες επιλέγουν να «ξηλώσουν» και να πάρουν μαζί τους τις κάμερες προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους. 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά τη δολοφονία της Κάρολαιν

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Πώς κατάφερε ο σύζυγος της Κάρολάιν να καλέσει την αστυνομία

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος πιλότος στις αρχές, κατάφερε να καλέσει την αστυνομία ενώ ήταν δεμένος και πληκτρολογώντας με τη μύτη του το τηλέφωνο της Άμεσης Δράσης.

Γλυκά Νερά: Το νέο σενάριο για τους δράστες – Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Όπως φέρεται να είπε, οι δύο από τους τρεις κακοποιούς άρχισαν να του δένουν με έναν σπάγκο τα χέρια και τα πόδια, από τους καρπούς σε εμβρυϊκή στάση. Ήταν φιμωμένος και με τα μάτια κλειστά.

Μου πέρασαν μονωτική ταινία από τον λαιμό πολύ σφιχτά και ανέβαιναν προς τα πάνω. Μου έκλεισαν το στόμα, άφησαν τη μύτη και μου έκλεισαν τα μάτια. Όμως υπήρχε μια χαραμάδα που μπορούσα να δω. Φώναζαν και απειλούσαν την Καρολάιν λέγοντας ότι θα σκοτώσουν το παιδί αν δεν τους πει πού έχουμε τα λεφτά. Δεν είχα οπτική επαφή, γιατί ήμουν γυρισμένος πλάτη κάτω στο πάτωμα και δεν έβλεπα αν απειλούσαν με όπλα.

Επίσης, όπως ανέφερε ο ίδιος, λιποθυμούσε τακτικά αφού η μονωτική ταινία του έσφιγγε πολύ τον λαιμό. Όταν συνήλθε και ενώ οι δράστες έφυγαν από το σπίτι, κατάφερε να εντοπίσει το κινητό του τηλέφωνο που φόρτιζε στο κομοδίνο, σύρθηκε μέχρι το σημείο και με τη μύτη κατάφερε να πληκτρολογήσει τον αριθμό. Με μουγκρητά και με κλειστό το στόμα επικοινώνησε με τους αστυνομικούς. 

Ο 32χρονος ανέφερε ακόμα ότι την επόμενη ημέρα θα ξυπνούσε νωρίς αφού είχε προγραμματισμένο ταξίδι, ενώ επεσήμανε ότι δεν άκουσε καθόλου τους λυγμούς του σκύλου του που βρέθηκε κρεμασμένος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top