Γλυκά Νερά: Οι ανατριχιαστικές εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

Ο πιλότος δεμένος στο πάτωμα και η Καρολάιν νεκρή στο κρεβάτι

Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης δεν άντεξαν μπροστά στις σκληρές εικόνες που αντίκρισαν όταν μπήκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και βρήκαν νεκρή την 20χρονη Καρολάιν. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, στο σπίτι έφτασαν τέσσερις αστυνομικοί με δύο περιπολικά. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι από το ίδιο παράθυρο από το οποίο είχαν μπει οι τρεις διαρρήκτες. Μάλιστα βρήκαν το τζάμι ξεβιδωμένο και ακουμπισμένο στο πάτωμα του υπογείου και διάσπαρτες βίδες.

Γλυκά Νερά: «Παρερμηνεύονται πολλά» - Νέα δήλωση του συζύγου της Καρολάιν

Έχοντας προτεταμένα τα όπλα τους άρχισαν να ελέγχουν τους ορόφους, ανεβαίνοντας τις σκάλες. Το πρώτο που είδαν και πάγωσαν ήταν τον σκύλο, που ήταν κρεμασμένος στην κουπαστή της σκάλας με το λουρί του. 

Φτάνοντας στη σοφίτα είδαν το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού να τους κοιτά στα μάτια χωρίς να κλαίει. Καθόταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα από τη νεκρή μητέρα του και ακουμπούσε με τα χέρια του τη μέση της. 

Γλυκά Νερά Έγκλημα: Νέα δήλωση του σύζύγου της Καρολάιν για την ψυχολόγο

Η 21χρονη Καρολάιν κειτόταν νεκρή, μπρούμυτα στο κρεβάτι, δεμένη στον λαιμό με την μπλούζα της και με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα με άλλο ύφασμα. 

Ο σύζυγός της ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα, δεμένος με ταινία στον λαιμό, τα μάτια και το στόμα και με σπάγκο στα χέρια και τα πόδια μπροστά, σε εμβρυική στάση. 

Ο ένας από τους αστυνομικούς έκοψε την ταινία και το σχοινί για να απελευθερώσει τον 32χρονο πιλότο και βρισκόταν σε κατάσταση πανικού. Το κινητό του ήταν στο πάτωμα και ανοιχτό. 

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν - «Μας άφησε το μωράκι της»

Ο ίδιος τους είπε ότι το είχε στη φόρτιση πάνω στο κομοδίνο που ήταν δίπλα του και κατάφερε να το ρίξει κάτω, τραβώντας το καλώδιο. Τους είπε για το κουτί της Μονόπολης και τα λεφτά, ενώ όλο το σπίτι ήταν άνω κάτω.

Γλυκά Νερά: Τη σκότωσε επειδή είδε το πρόσωπό του; 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί φρόντισαν να απομακρυνθούν γρήγορα  από τον τόπο του εγκλήματος, τόσο οι ίδιοι, όσο και ο 32χρονος με το μωρό του, ώστε να μείνει ανέπαφος ο χώρος για να τον ερευνήσουν οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Καν’ την να σταματήσει» φώναζε ο αρχηγός τους

Ο πιλότος όταν λύθηκε σύρθηκε κοντά στη σύζυγό του και την χάιδεψε στο κεφάλι, αλλά οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι ήταν νεκρή.

Τότε εκείνος πήγε κοντά στο μωρό του, το πήρε στην αγκαλιά του και το άφησε μόνο όταν βγήκε από το σπίτι για να ξεκινήσουν οι έρευνες. 

Γλυκά Νερά: «Δε θα ξαναδώ την αγάπη μου» - Ο επικήδειος που ραγίζει καρδιές

Ο σύζυγος της Καρολάιν φέρεται να είδε το πρόσωπο ενός εκ των τριών δραστών και συγκεκριμένα εκείνου που σκότωσε την 20χρονη, καθώς την ώρα που πάλευε εκείνη μαζί του κατάφερε να του βγάλει την κουκούλα. 

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους κι ένα αρχικό σκίτσο του… «κοντού», ο οποίος έδινε το γενικό πρόσταγμα, ενώ αναμένουν να συλλέξουν και άλλα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και από το DNA που βρέθηκε στο σπίτι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top