Υπόθεση Λιγνάδη: Αίτημα για κατάσχεση του κινητού και των υπολογιστών του

Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον Αιγύπτιο ζητά ο Κούγιας

Την κατάσχεση και διερεύνηση των ψηφιακών αρχείων του Δημήτρη Λιγνάδη ζήτησε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ο δικηγόρος του 25χρονου μηνυτή, Γιάννης Βλάχος. 

Μενδώνη: Δική μου επιλογή ο Δημήτρης Λιγνάδης- «Ατυχής η διατύπωσή μου»

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Βλάχος είπε πως προσήλθε στο γραφείο της ανακρίτριας, ώστε να εισφέρει στοιχεία στη διαδικασία, «στο πλαίσιο της υποχρέωσης να στηρίξουμε την κατηγορία».

Υπόθεση Λιγνάδη: «Μηνύσεις και αγωγές εναντίον όσων τον συκοφάντησαν»

Κατέθεσε, επίσης, λίστα προσώπων, τα οποία θα εξεταστούν ως μάρτυρες. 

«Πρόκειται για ένα κατάλογο μαρτύρων, οι οποίοι θα έρθουν να καταθέσουν κρίσιμα περιστατικά» ανέφερε ο κ. Βλάχος, τονίζοντας πως παράλληλα κατέθεσε κι «ένα αίτημα για κατάσχεση των ψηφιακών δεδομένων του κατηγορούμενου» με στόχο «να διερευνηθούν από τα αρμόδια εγκληματολογία εργαστήρια της ΓΑΔΑ ως προς το περιεχόμενο τους ή ως προς τυχόν παρεμβάσεις που έχουν γίνει».

Κούγιας: «Είμαστε αγανακτισμένοι με τον κ. Λιγνάδη»

Κούγιας: Ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του 24χρονου Αιγύπτιου

Την ίδια ώρα η πλευρά Λιγνάδη περνά στην αντεπίθεση, με τον συνήγορο του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη να καταθέτει αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον 24χρονο Αιγύπτιο που τον κατηγορεί ότι τον βίασε το 2015 σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου. 

Παράλληλα, ζητάει και την αυτοψία του χώρου.

Λιγνάδης: Αυτό είναι το κελί που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας, ο Δημήτρης Λιγνάδης «αμφισβητεί την αλήθεια όλων των καταγγελιών εις βάρος του και έχει προσκομίσει ακλόνητα έγγραφα στοιχεία, αλλά και ζήτησε να εξεταστούν ιδιαίτερα αξιόπιστοι μάρτυρες, οι οποίοι εξετάστηκαν από την κα ανακρίτρια. Τα παραπάνω αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία στη συνήθη επεξεργασία, την οποία είναι υποχρεωμένοι να κάνουν Εισαγγελείς και Δικαστές, “κατεδαφίζουν” στην κυριολεξία την κατηγορία».

Καταπέλτης το δικαστικό βούλευμα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ωστόσο, όπως συνεχίζει, «προς μεγαλύτερη υποστήριξη της αθωότητας του κατηγορουμένου, συνεργάτες του γραφείου μας σήμερα κατέθεσαν στην κα Ανακριτή, αναφορικά με την πράξη που φέρεται ότι διέπραξε ο εντολέας μας στις 8.8.2015, αίτημα:

1. περί αυτοψίας του χώρου

2. κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης του εντολέα μας με τον φερόμενο ως βιασθέντα, ο οποίος μέχρι σήμερα ούτε αποκάλυψε ούτε ερωτήθηκε, έστω να περιγράψει ποιο είναι το ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, στο οποίο δήθεν ο εντολέας μας τον βίασε και σε ποια σουίτα αυτού του αγνώστου μέχρι τώρα ξενοδοχείου έγινε αυτή η πράξη».

Κούγιας: «Ο Λιγνάδης χαρακτήρισε “μέτριο ηθοποιό” τον Μπιμπίλα»

Όταν ο μηνυτής υποδείξει το ξενοδοχείο, τότε, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, θα ζητηθεί να εξετασθούν ως μάρτυρες οι υπεύθυνοι και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου. 

Σημειώνεται ότι σήμερα ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Τρίπολης, όπου υπεβλήθη σε ψυχιατρική εκτίμηση κι επέστρεψε στο κελί του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top