Λιγνάδης: Αυτό είναι το κελί που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης

Απειλές είπε ότι δεχόταν ο νεαρός Αιγύπτιος

Δεύτερο 24ώρο για τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης, όπου μεταφέρθηκε μετά από την σύμφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα που δεν πείστηκαν από όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του. 

Καταπέλτης το δικαστικό βούλευμα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης όταν έφτασε στις φυλακές πήγε αρχικά στον διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος, με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συνομιλία. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο μέσα στις φυλακές της Τρίπολης, μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους, όπου και θα παραμείνει για επτά μέρες, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο των φυλακών για τον κορωνοϊό. 

Κούγιας: «Ο Λιγνάδης χαρακτήρισε “μέτριο ηθοποιό” τον Μπιμπίλα»

Οι φυλακές της Τρίπολης δεν είναι υψίστης ασφαλείας και όλοι οι κρατούμενοι εκεί είναι είτε υπόδικοι, είτε κατάδικοι με βαριά κακουργήματα για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα. 

Σύμφωνα με τον Alpha, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, φέρεται να είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι περίμενε να βρει μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά διαψεύστηκε. 

Η πρώτη νύχτα του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Οι άνθρωποι των φυλακών τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και καταβεβλημένο, ο οποίος δε μιλάει πολύ. 

Επίσης, ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να μη ζήτησε από τον διευθυντή να μεταφερθεί σε κελί, όπου θα είναι μόνος του μετά την παρέλευση του επταημέρου, καθώς αισθάνεται ασφαλής. 

Δημήτρης Λιγνάδης: Όσα είπε στην απολογία του - «Όλα είναι κατασκευασμένα»

Έτσι μετά από την προληπτική καραντίνα θα μεταφερθεί σε πτέρυγα, όπου θα βρίσκεται με άλλους είκοσι κρατούμενους. Επίσης φέρεται να αρνήθηκε να εξεταστεί από ψυχολόγο. 

Χθες τέλος προαυλίστηκε με τους άλλους τρεις κρατούμενους με τους οποίους βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα.

Αιγύπτιος: «Με απειλούσε ότι θα μου ρίξει οξύ στο πρόσωπο πρώην του»

Την ίδια ώρα στο φως έρχονται στοιχεία από την κατάθεση του 23χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό. 

Έφτασε στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο νεαρός φέρεται να κατέθεσε πως φοβόταν τον ηθοποιό – σκηνοθέτη, καθώς τον είχε απειλήσει πως αν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο κάποια κοινή τους φωτογραφία θα του ρίξει οξύ στο πρόσωπο μια πρώην σύντροφός του.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιγνάδης στην απολογία του δήλωσε «αμφιφυλόφιλος», παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με αλλοδαπούς, ακόμα και με αμοιβή, αλλά αρνήθηκε ότι έχει συνευρεθεί με ανήλικα άτομα. 

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, άφησε τέλος ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top