Δημήτρης Λιγνάδης: Όσα είπε στην απολογία του - «Όλα είναι κατασκευασμένα»

Τι είπε για τον ίδιο, για τη 40χρονη πρώην σύντροφo και τους δύο Αιγύπτιους

Στις φυλακές Τρίπολης οδηγήθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, αφού ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί μετά από μια μαραθώνια διαδικασία.

Έφτασε στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατέθετε σχεδόν επί τέσσερις ώρες. Η Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι κατέθεσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για τους δυο Αιγύπτιους που τον καταγγέλλουν για βιασμό, αλλά και για τους δύο μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του: έναν τραγουδιστή και την πρώην σύντροφό του.

Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης για βιασμό κατά συρροή

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ισχυρίστηκε στο πολυσέλιδο υπόμνημά του ότι σκοπός των μηνυτών του είναι η ηθική του εξόντωση, δια του χαρακτηρισμού του ως παιδόφιλου και βιαστή και όχι ο εγκλεισμός του στη φυλακή.

Λιγνάδης: Αυτό είναι το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε

Λιγνάδης: Πώς περιέγραψε ο ίδιος τον εαυτό του

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε αμφιφυλόφιλος, με πολλές σχέσεις τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες.
Υποστηρίζει ότι είχε εφήμερες επαφές και παραδέχτηκε ότι είχε σχέσεις με αλλοδαπούς, ακόμα και επί πληρωμή.

Όπως είπε, μιλούσε με όλους και έκανε παρέα ακόμα και με ανθρώπους που γνώριζε σε παγκάκια, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι «ξεφεύγει» από τα στερεότυπα. 

«Δεν κάνω παρέα μόνο με ανθρώπους του σιναφιού μου, μπορώ να κάνω παρέα και με ανθρώπους που γνώρισα σε ένα παγκάκι, όπως και με μια τρελή που έχω γνωρίσει στο Σύνταγμα, πράγμα που έχει συμβεί. Μπορεί να φύγω από μια παρέα ηθοποιών, και να πάω να πιω μια μπύρα με κάποιον που κάθεται σε ένα παγκάκι. Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο και να ξεφεύγω από τα στερεότυπα. Αυτό πολλές φορές είναι και παρερμηνεύσιμο. Φανταστείτε ότι εγώ, ενώ έχω μια βεράντα που βλέπει θάλασσα, μπορεί να πάω να πιω τον φραπέ μου στο πεζούλι του Αγίου Παύλου ή στο Σταθμό Λαρίσης. Στα γηπεδάκια του Σταθμού Λαρίσης έπαιζα μπάλα, μέχρι πριν από δυο χρόνια, με όλους τους αλλοδαπούς», υποστήριξε για τον ίδιο.

Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την απόφαση προφυλάκισής του. Eurokinissi

Λιγνάδης: Η γνωριμία με τον 14χρονο Αιγύπτιο

Ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε ότι τον Αιγύπτιο με τα αρχικά Α.Ε. ο οποίος τον μήνυσε για βιασμό σε ηλικία μόλις 14 ετών, τον γνώρισε από έναν ξάδερφο του  νεαρού με τον οποίο έπαιζε μπάσκετ στον Σταθμό Λαρίσης.

Φέρεται να δήλωσε ότι ο νεαρός του έστειλε μήνυμα στο facebook, λέγοντάς του νεαρός ότι θέλει να γίνει διάσημος (famous).

Υποστήριξε, επίσης, ότι δεν τον συνάντησε ποτέ, ούτε καν στο σπίτι του και ότι ο νεαρός Αιγύπτιος γνωρίζει το σπίτι του από φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε γνωστό site στο διαδίκτυο. 

Ο νεαρός στην καταγγελία του γνώριζε ακόμα και τις κάλτσες Ντόναλντ Nτακ που φορούσε ο σκηνοθέτης. Η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ότι οι fancy κάλτσες είχαν δημοσιευθεί στο ίδιο site με το σπίτι του. 

Λιγνάδης: Τι είπε για τον 17χρονο Σ.Σ.

Για τον άντρα που τον κατήγγειλε για βιασμό στην Επίδαυρο, ο σκηνοθέτης  υποστήριξε ότι ο νεαρός βαφόταν και είχε έντονα θηλυκή εμφάνιση, επέμενε ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή μαζί του και επιβεβαίωσε ότι φιλοξένησε τον νεαρό όταν τον έδιωξαν οι γονείς του.

Υπόθεση Λιγνάδη: Αιγύπτιος κατέθεσε ότι τον βίασε στην Επίδαυρο

Ο νεαρός παρέδωσε στις αρχές φωτογραφίες που δείχνουν τον σκηνοθέτη ημίγυμνο και τον 17χρονο ακριβώς από πίσω του: ο σκηνοθέτης περνά το χέρι τον ώμο του νεαρού και ο νεαρός ακουμπά το στέρνο του σκηνοθέτη. 

«Γνώριζα ότι προερχόταν από μια κατεστραμμένη οικογένεια, όπως έλεγε ο ίδιος. Τότε βαφόταν, δεν το αναφέρω αυτό ως μεμπτό. Προσπαθούσε να επιδείξει τη σεξουαλική του ταυτότητα, που συνίστατο στην έντονα θηλυκή εμφάνιση. Αυτό όμως δεν το θεωρώ αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα του. Δεν θυμάμαι εάν του είχα κάνει φιλοφρόνηση για την εμφάνισή του, δεν το αποκλείω όμως κιόλας. Δεν είχα ποτέ σεξουαλική σχέση μαζί του. Μείναμε μαζί, όταν μια μέρα αρχές του 2016, μου χτύπησε την πόρτα, με μια βαλίτσα στο χέρι, και είπε "δεν έχω πού να μείνω, με έδιωξαν οι δικοί μου" και του είπα "μπες, αλλά θα μείνεις στον καναπέ μου, όχι στο κρεβάτι μου". Νομίζω ότι έμεινε τρεις μέρες το πολύ. Δεν θυμάμαι να έχω βγάλει φωτογραφίες στο σπίτι μου μαζί του. Μπορεί να είχα στείλει σε εκείνον φωτογραφία από το σπίτι μου», φέρεται να δήλωσε.

Λιγνάδης: Τι απάντησε για τον τραγουδιστή που τον κατηγορεί

Ο σκηνοθέτης έδωσε τη δική του ερμηνεία για τις καταγγελίες του τραγουδιστή Γ.Χ. ότι τον έβλεπε με ανήλικα. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να δήλωσε ότι ο τραγουδιστής τον είχε ερωτευθεί παράφορα και μάλιστα, ενώ χώρισαν, αρκετά χρόνια μετά  ου αφιέρωσε ένα CD.

«Κάναμε παρέα, τον εκτιμούσα, με ερωτεύτηκε πολύ, πήγαινα σπίτι του και κάποια στιγμή χωρίσαμε. Ψεύδεται ασυστόλως όταν λέει ότι διατηρούσα εξωσχολικές σχέσεις με παιδιά του Αρσακείου το 1999-2000. Εγώ στο Αρσάκειο εργάστηκα από το 1993 περίπου έως το 2001, γιατί το 2002 πήγα στο Κολλέγιο όπου εργάστηκα για τρία χρόνια. Και στα δύο σχολεία είχα το εργαστήριο θεάτρου και έκανα μάθημα και σε αγόρια και σε κορίτσια», φέρεται να είπε.

Λιγνάδης: Τι είπε για την πρώην σύντροφό του

Όσον αφορά την πρώην σύντροφό του που υποστήριξε στις αρχές ότι τον έβλεπε με ανήλικους, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ότι είναι «εμμονική» μαζί του  με μία σχέση πάθους και μίσους τώρα πια.

Υπόθεση Λιγνάδη: Η κατάθεση της 40χρονης ηθοποιού που οδήγησε στη σύλληψη

Ανέφερε, επίσης, ότι είχε πάει τρεις φορές στον πατέρα της προκειμένου να μην τον ενοχλεί και της είπε πει ότι θα πάει στην αστυνομία. Φέρεται να ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι δεν την απείλησε ποτέ πώς θα της τινάξει τα μυαλά στον αέρα, όπως υποστήριξε η ίδια.

«Δεν έχω απειλήσει ποτέ κανέναν. Δεν την έχω απειλήσει, την έχω όμως προειδοποιήσει, ότι μετά τον πατέρα της, το επόμενο βήμα είναι η αστυνομία. Έχει εμμονή με εμένα πάθους και μίσους, πια. Πήρα τρεις φορές τον πατέρα της και του είπα να κάνει κάτι να σώσει την κόρη του. Όσα λέει στην κατάθεσή της είναι νοσηρά ψεύδη από αρχή μέχρι κεραίας», είπε για τη 40χρονη.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top