Υπόθεση Λιγνάδη: Αιγύπτιος κατέθεσε ότι τον βίασε στην Επίδαυρο

Για χοντροκομμένη κατασκευή κατηγοριών κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας

Όσα μετέδωσε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την μαρτυρία του άνδρα από την Αύγυπτο που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η μαρτυρία ενός άνδρα από την Αίγυπτο ο οποίος ζει χρόνια στην Ελλάδα και ισχυρίζεται πως βιάστηκε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη, σε ηλικία 17 ετών προστέθηκε στον φάκελο της υπόθεσης.

Λιγνάδης: Αμίλητος και με σκυμμένο κεφάλι πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 24χρονος σήμερα Αιγύπτιος άνδρας φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον γνωστό σκηνοθέτη στην Επίδαυρο, πριν από επτά χρόνια. 

Υπόθεση Λιγνάδη: Στη διάθεση της δικαιοσύνης ο Ν.Σ.

Λιγνάδης καταγγελίες

Νέες καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη έρχονται στο φως. IntimeNews

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 24χρονος, φέρεται να τον ακινητοποίησε και κρατώντας του με δύναμη τα χέρια και τα πόδια και χωρίς ο ίδιος να μπορεί να αντιδράσει, τον βίασε.

Λιγνάδης: Γονείς τον είχαν μηνύσει για ασέλγεια ανηλίκου το 1984

Δημήτρης Λιγνάδης

Στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης. IntimeNews 

Υπόθεση Λιγνάδη: «Υπήρχαν ανήλικα παιδιά σπίτι του με τα εσώρουχα»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού, ο 24χρονος γνώρισε τον κ. Λιγνάδη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου πριν από επτά χρόνια σε γνωστό μπαρ της Αθήνας.

Στο φως οι μαρτυρίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο κ. Λιγνάδης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Αιγύπτιος, τον πλησίασε λέγοντάς του ότι έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά και σώμα και τον ρώτησε με τι θέλει να ασχοληθεί. Ο 17χρονος τότε άνδρας του είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο και ο κ. Λιγνάδης φέρεται να του είπε ότι μπορεί να τον βοηθήσει. Όπως ισχυρίστηκε, άρχισαν από τότε να έχουν κοινωνικές επαφές.

Από τότε άρχισε να πηγαίνει σπίτι του. Όπως ισχυρίζεται, είχε συναντήσει πολλές φορές στο σπίτι του ηθοποιού πολλά ανήλικα παιδιά να κυκλοφορούσαν σπίτι με τα εσώρουχα και ο ηθοποιός τους ζητούσε να έχουν ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους. Επεσήμανε, δε, ότι πολλές φορές ο ηθοποιός έδινε ναρκωτικά στα ανήλικα παιδιά με καταγωγή από την Ασία και στη συνέχεια προχωρούσε σε επαφή μαζί τους.

Ο Αιγύπτιος φέρεται να παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι διατηρούσε μη ολοκληρωμένη ερωτική σχέση με τον κ. Λιγνάδη. 

Αλέξης Κούγιας: «Οι πράξεις που κατηγορείται ο εντολέας μου είναι δύο»

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ξεκαθάρισε σήμερα ότι οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας του είναι δύο.

«Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου είναι δύο και πρέπει να αποσαφηνιστεί πλήρως ότι δεν υπάρχουν άλλες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ούτε άλλες καταθέσεις που να τον αφορούν. Αυτά που ακούγονται περί 41 μαρτύρων, αυτά που ακούγονται περί διαφόρων στην δικογραφία, είναι μύθος. Στην πραγματικότητα είναι μια πολύ μικρή δικογραφία 10 φύλλων στην οποία υπάρχουν μόνο οι μηνύσεις των μηνυτών και οι μάρτυρες που πρότειναν οι μηνυτές», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις μαρτυρίες των Αιγύπτιων ανδρών που φέρεται να καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα βιασμού από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο δικηγόρος δήλωσε:

«Νομικό ενδιαφέρον έχουν μόνο αυτά που είπε ένας από τους φερόμενους ως παθόντες με καταγωγή από την Αίγυπτο. Ο ένας κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι τον Αύγουστο του 2010, ενώ είχαν κανονικά σεξουαλικές επαφές στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, μια μέρα τον εξανάγκασε σε πράξη σεξουαλικού περιεχομένου μια μέρα του Αυγούστου. Ο δεύτερος που είναι και αυτός Αιγύπτιος και ήταν 17-18 ετών την περίοδο που καταγγέλλει ότι έγινε η πράξη, ισχυρίζεται ότι στην Επίδαυρο, στις 8/8/2015 σε σουίτα ξενοδοχείου που δεν κατονόμασε, τον κοίμισε και τον εξανάγκασε σε πράξη σεξουαλικού περιεχομένου παρά τη θέλησή του», ανέφερε.

Επί των κατηγοριών, ο Δημήτρης Λιγνάδης, αρνείται τους δύο βιασμούς που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι οι μηνυτές λένε ψέματα στις εγκλήσεις που έχουν καταθέσει σε βάρος του, όπως για παράδειγμα για τις επίμαχες ημερομηνίες που φέρονται να τελέστηκαν οι πράξεις. Όπως λέει, ο ίδιος δεν βρισκόταν καν στα μέρη που τον κατηγορούν ότι έγινε ο βιασμός και έχει και στοιχεία που το αποδεικνύουν.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top