Στο φως οι μαρτυρίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Τρία άτομα τον καταγγέλλουν για βιασμό

Τις μαρτυρίες εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη φέρνει στο φως σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, τρία άτομα τον καταγγέλλουν για βιασμό, ενώ άλλοι τέσσερις μάρτυρες ισχυρίζονται ότι τον έβλεπαν να συναναστρέφεται με ανήλικα αγόρια.

Κούγιας στο Star για απειλές: «Ξέρετε, αυτά δε με αγγίζουν»

Μετά την πρώτη μήνυση του Β.Κ για βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη, στα 15 χρόνια του, ακολουθούν και άλλοι μάρτυρες. Οι μάρτυρες μετά την πρώτη μήνυση είναι δύο συμμαθήτριές του Β.Κ, στις οποίες φέρεται να είχε αποκαλύψει τον εφιάλτη που έζησε.

Σοκάρει η περιγραφή του Βασίλη που βιάστηκε από γνωστό σκηνοθέτη στα 15 του

Στις 12 Φεβρουαρίου γίνονται γνωστά στις αρχές τα ονόματα δύο ανδρών από την Αίγυπτο. Καταθέτουν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λίγα 24ωρα μετά. 

  • Ο πρώτος με τα αρχικά Σ.Σ, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλλει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης στις 9 Αυγούστου 2015  τον παρέσυρε σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο και τον βίασε. Δεν είχε συμπληρώσει ακόμα τα 18 του χρόνια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στις 20 Ιανουαρίου 2016 ο νεαρός φεύγει από το σπίτι του και μένει για 20 ημέρες στο σπίτι του σκηνοθέτη. Εκεί βλέπει να υπάρχει ένα ανήλικο αγόρι να κάνει τις δουλειές στον Δημήτρη Λιγνάδη, που κάπνιζε και έπινε τζιν. 
  • Ακολουθεί νεαρός Αιγύπτιος, ηλικίας 25 ετών, με τα αρχικά Α.Ε, ο οποίος και μηνύει τον σκηνοθέτη για βιασμό και ενώ ήταν μόλις 14 ετών, τον Αύγουστο του 2010.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βιασμός έγινε τον Αύγουστο του 2010 στο σπίτι του σκηνοθέτη στην Αθήνα. Ο νεαρός, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, αποκαλύπτει ότι λίγο πριν τον βιάσει, του έδωσε ποτό και στη συνέχεια παρέλυσε.

Υπόθεση Λιγνάδη: Στη δικογραφία κατάθεση και από τραγουδιστή- ηθοποιό

Στις 19 Φεβρουαρίου οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους άλλα δυο ονόματα ως μάρτυρες. Ενός τραγουδιστή με τα αρχικά Γ.Χ και μίας γυναίκας από το περιβάλλον του Λιγνάδη με τα αρχικά Γ.Κ. Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι έβλεπε τον σκηνοθέτη να συναναστρέφεται με ανήλικα παιδιά και σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησε την παρέα μαζί του μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης με μαχαίρι το 2002.

Γνωστή ηθοποιός κατέθεσε για τον Λιγνάδη- «Το έκανα γιατί είμαι μάνα»

Η γυναίκα, που είναι σήμερα 41 ετών, φέρεται να έχει στενή φιλική σχέση με τον σκηνοθέτη από το 2000 ως το 2016 και υποστηρίζει ότι έβλεπε να τον επισκέπτονται ανήλικα αγόρια. Στη μαρτυρία της μάλιστα αναφέρει ότι ένα αγόρι 16-17 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες τον είδε σε νησί των Κυκλάδων να κυκλοφορεί με ανήλικο, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχαν το 2016 της έδωσε στο τηλέφωνο ένα αγόρι που κατάλαβε όταν ήταν ανήλικο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top