Κούγιας στο Star για απειλές: «Ξέρετε, αυτά δε με αγγίζουν»

Τι είπε για την υπερασπιστική γραμμή του Δημήτρη Λιγνάδη

Όσα είπε στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αλέξης Κούγιας

«Αναξιόπιστους» χαρακτήρισε τους μάρτυρες στην υπόθεση Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα. O γνωστός ποινικολόγος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, μίλησε και για τις απειλές που δέχεται, όπως έκανε γνωστό σήμερα ο γιος του. 

Οι καταθέσεις των μαρτύρων- «Θα ζητήσω κατά παράσταση εξέταση»

«Με έκπληξή μου είδα ότι είναι δέκα φύλλα. Άκουγα για 41 καταθέσεις ανθρώπων, οι οποίοι γνώριζαν, έκαναν…Βρήκα μόνο δύο καταθέσεις δύο αναξιόπιστων μαρτύρων. Ο ένας μάλιστα και οι δύο δηλώνουν ότι το επάγγελμά τους ήταν το μόντελιγκ. Και ο ένας βρίσκεται από χρόνια στην Σουηδία , ο άλλος είναι ένας Αιγύπτιος, ο οποίος από την κατάστασή του προκύπτει ότι είναι συνοδός ομοφυλόφιλων από μικρότερη ηλικία. Ο ένας ισχυρίζεται ότι όταν έγινε ο δήθεν βιασμός του, -γιατί δε γράφει κανέναν βιασμό- ήταν 15, 16 χρόνων. Ο άλλος ήταν 17 ετών. Αλλά το περιεχόμενο των καταθέσεών τους είναι χοντροκομμένα ψέματα. Τα καταλαβαίνει οποιοσδήποτε αμέσως. Δεν τους έχω δει μπροστά μου, αλλά είμαι βέβαιος ότι η προσωπικότητά τους θα αναδειχθεί ανάγλυφη μόλις εμφανιστούν είτε στην κατά παράσταση εξέταση που θα ζητήσω να γίνει, είτε στο δικαστήριο. Εφόσον φτάσουμε σε αυτό» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Χοντροκομμένα ψέματα και δήθεν μάρτυρες

Αναφερόμενος, στη γυναίκα που κατέθεσε κατά του Λιγνάδη, είπε: «Η άλλη μία μάρτυρας, την οποία άκουγα ότι είναι η μάρτυρας- κλειδί της υποθέσεως, είναι μία 40χρονη την οποία τη γνωρίζει όλο το θέατρο, γιατί κατά καιρούς πλησιάζει πρωταγωνιστές του θεάτρου και η οποία ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον Λιγνάδη, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα είχε σχέση σοβαρή με κάποιον άλλον κύριο. Ο κύριος Λιγνάδης διέκοψε κάθε επαφή μαζί της, πράγματι είχε ερωτική σχέση μαζί της» σημείωσε.

Γνωστή ηθοποιός κατέθεσε για τον Λιγνάδη- «Το έκανα γιατί είμαι μάνα»

Για τους ισχυρισμούς του ότι στόχος της επίθεσης Λιγνάδη είναι η υπουργός Πολιτισμού, επανέλαβε: «Ο στόχος είναι η Μενδώνη. Βεβαίως η Μενδώνη έκανε ένα τεράστιο ατόπημα. Παρέβη το τεκμήριο αθωότητας που ως υπουργός, ως μορφωμένη γυναίκα, ως εξυπηρετούσα θέση ευθύνης, θα γνώριζε ότι είναι νόμος του κράτους πια ότι δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις κάποιον ότι είναι επικίνδυνη προσωπικότητα, χωρίς να έχεις διαβάσει τη δικογραφία και κυρίως αν είσαι αναρμόδιος να το κάνεις αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο τα δικαστήρια. Μπορεί να το κάνει το Μικτό Ορκωτό, το Εφετείο, ο Άρειος Πάγος, αλλά ποτέ μία υπουργός».

Υπόθεση Λιγνάδη: «Δεχόμαστε απειλές» λέει ο γιος του Αλέξη Κούγια

Ποιοι είναι οι θιγόμενοι από τη δικαστική συμπεριφορά μου, που θα τολμήσουν να απειλήσουν εμένα; Ξέρετε αυτά δε με αγγίζουν

Τέλος, όσον αφορά στις απειλές που όπως αποκάλυψε ο γιος του, δέχεται η οικογένεια, ο γνωστός ποινικολόγος σχολίασε: «Ποιοι είναι αυτοί που θα απειλήσουν; Γιατί; Ποιοι είναι οι θιγόμενοι από τη δικαστική συμπεριφορά μου, που θα τολμήσουν να απειλήσουν εμένα; Ποιοι είναι αυτοί που θα πάρουν το κόστος να με πάρουν ένα τηλέφωνο, βεβαίως ανώνυμα, είτε στο διαδίκτυο; Ο καθένας από αυτούς που δεν έχουν τι να κάνουν όλη μέρα και έχουν καταστρέψει τη ζωή τους περιφερόμενοι στο διαδίκτυο ή κάποιος που γνωρίζει ανώνυμα το τηλέφωνο μου… ένα τηλέφωνο  έχω σε όλη μου τη ζωή. Ξέρετε αυτά δε με αγγίζουν» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top