Λιγνάδης: Αμίλητος και με σκυμμένο κεφάλι πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας

Συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη ο σκηνοθέτης-ηθοποιός

Με σκυμμένο το κεφάλι και συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη πέρασε την πόρτα της 19ης ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. 

Στο φως οι μαρτυρίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Στα δικαστήρια έφτασε και ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. 

Ο Αλέξης Κούγιας φτάνει στο γραφείο του ανακριτή χωρίς να κάνει δηλώσεις - βίντεο star.gr

Ενώπιον του εισαγγελέα προσήλθε νωρίτερα και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος κατέθεσε τους φακέλους που έχει στα χέρια του το σωματείο για τις υποθέσεις σεξουαλική βίας που έχουν καταγγελθεί από ηθοποιούς. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσέρχεται στην ανακρίτρια

 

Κούγιας στο Star για απειλές: «Ξέρετε, αυτά δε με αγγίζουν»

Οι φάκελοι που παραδόθηκαν έχουν να κάνουν μόνο με καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ανάμεσα στους φακέλους είναι κάποιοι που αφορούν και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Υπόθεση Λιγνάδη: Και τέταρτη μήνυση για βιασμό

Παράλληλα, σήμερα, στον ανακριτή βρέθηκαν οι νομικοί παραστάτες του Νίκου Σ., ο οποίος πρώτος κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη για τον βιασμό του. 

Υπόθεση Λιγνάδη: «Ανοίγουν στόματα» στην παλιά του γειτονιά

Οι δικηγόροι του παρέδωσαν τα στοιχεία του εντολέα τους και δήλωσαν ότι είναι στη διάθεση των αρχών. Χθες, μάλιστα, δήλωσαν πως έχουν ήδη καταθέσει καταγγελία του εντολέα τους στο Σωματείο Ηθοποιών. 

Κούγιας: «Θα αθωωθεί ο Λιγνάδης»

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας πήρε χθες στα χέρια του αντίγραφο της δικογραφίας, την οποία χαρακτήρισε «τηλεγραφική» και άνευ στοιχείων. 

Υπόθεση Λιγνάδη: Έτοιμος να καταθέσει ως μάρτυρας ο Νίκος Σ.

Χαρακτήρισε τους μάρτυρες που έχουν καταθέσει εναντίον του σκηνοθέτη «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» και υποστήριξε πως  στην πραγματικότητα στο στόχαστρο βρίσκεται η υπουργός Πολιτισμού, Λ. Μενδώνη. 

Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη: «Οι ανορθόλογοι τον κατασπαράζουν»

Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο πελάτης του θα αθωωθεί και πρόσθεσε πως αν του το επιτρέψει ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού για τους χαρακτηρισμούς που έκανε σε βάρος του σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε πριν λίγες μέρες. 

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top