Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη: «Οι ανορθόλογοι τον κατασπαράζουν»

Τι απαντά ο Γιάννης Λιγνάδης για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης

Σε όσους κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη απάντησε ο αδερφός του μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», στέλνοντας το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον ηθοποιό - σκηνοθέτη.

Δημήτρης Λιγνάδης: «Είμαι αθώος» - Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Ο Γιάννης Λιγνάδης ξεκαθάρισε πως όταν ηρεμήσει, θα μιλήσει αναλυτικά για όσα συμβαίνουν. Μέχρι τότε, ζήτησε από τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό να απομονώσει ένα κομμάτι από την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, αναφέροντας πως αυτή είναι η δήλωσή του.

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια και υπογράμμισε ότι «όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές, ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή».

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

«Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω, όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά και ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές, ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι τον κατασπαράζουν» δήλωσε αποκλειστικά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, επισκέφτηκε και εκείνος τον αδελφό του στο κελί του έβδομου ορόφου στη ΓΑΔΑ, εκτός από τον δικηγόρο του. 

«Τον Δημήτρη τον είδα, είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη» είπε, κλείνοντας.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη είναι καταιγιστικές. Ο γνωστός σκηνοθέτης - ηθοποιός και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή. Υπάρχουν δύο καταγγελίες εις βάρος του, ενώ μία κατάθεση γυναίκας από το κοντινό του περιβάλλον φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη σύλληψή του.

Οι αρχές έκριναν απαραίτητη την κράτησή του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την απολογία του, καθώς θεωρούν ότι υπάρχει ενδεχόμενο διάπραξης νέων αδικημάτων από τον σκηνοθέτη-ηθοποιό, ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, στην ανακρίτρια.

Κούγιας: «Αναλαμβάνω την υπεράσπιση Λιγνάδη»

Ωστόσο, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Βάσει των νέων εξελίξεων, ο ποινικολόγος είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι πιθανό να ζητήσει νέα προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη ο πελάτης του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Δημήτρης Λιγνάδης δηλώνει αθώος και αρνείται τις κατηγορίες. Μάλιστα, σε μακροσκελή δήλωση του ο κ. Κούγιας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναλαμβάνει την υπεράσπισή του και αναφέρει ότι παραβιάστηκε το τεκμήριο της αθωώτητας του πελάτη του. Μιλάει για «χοντροκομμένα ψέματα, τα οποία περιέχονται στην δικογραφία από αναξιόπιστες προσωπικότητες». 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top