Λιγνάδης: Γονείς τον είχαν μηνύσει για ασέλγεια ανηλίκου το 1984

Νέες αποκαλύψεις για τον σκηνοθέτη – ηθοποιό

Την ώρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να ζητήσει νέα διορία για να απολογηθεί, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως που σχετίζονται με τις κατηγορίες που του αποδίδονται και τη φερόμενη σκοτεινή του προσωπική ζωή. 

Στον ανακριτή σήμερα ο Λιγνάδης – Αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου φέρεται να είχε μηνυθεί το 1984 για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου. 

Στο φως οι μαρτυρίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, μετά τη σύλληψη του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού έγινε όπως προβλέπει η διαδικασία διακτυλοσκόπηση. Εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει αποτυπώματα από τον κ. Λιγνάδη, καθώς το 1984 ένα ζευγάρι είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για απόπειρα αποπλάνησης του ανήλικου γιου τους. 

Υπόθεση Λιγνάδη: Έτοιμος να καταθέσει ως μάρτυρας ο Νίκος Σ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε τη στενή σχέση που είχε με τους γονείς και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος του αγοριού. 

Yπόθεση Λιγνάδη: «Σκηνοθετούσε ακόμα και τις σχέσεις των παιδιών»

Στη συνέχεια όμως η μήνυση αποσύρθηκε, καθώς τότε ο νόμος επέτρεπε κάτι τέτοιο. Αργότερα το νομοθετική πλαίσιο άλλαξε και γι’ αυτά τα αδικήματα δεν επιτρέπεται πλέον η απόσυρση της μήνυσης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top