Η πρώτη νύχτα του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Μεταφέρθηκε εκεί εκτάκτως με απόφαση του εισαγγελέα

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Τριπόλεως πέρασε χθες ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, μετά από την κοινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να προφυλακιστεί.

Χθες το μεσημέρι ένα μπλε βαν της αστυνομίας τον παρέλαβε και τον μετέφερε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, όπου φιλοξενούνται καταδικασμένοι για εγκλήματα σεξουαλικής φύσεως. 

Το ΣΕΗ απαντά στον Λιγνάδη - Προς οριστική διαγραφή του ηθοποιού

Ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε τη νύχτα σε ειδικό θάλαμο, όπου θα παραμείνει μόνος του για μια εβδομάδα, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό. Μετά θα μεταφερθεί σε μια από τις πτέρυγες των φυλακών, όπου θα συγκατοικήσει με 20 ακόμα κρατούμενους. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την απολογία του

Κούγιας στο Star: O Δημήτρης Λιγνάδης περίμενε πως θα προφυλακιστεί

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης, αν και περίμενε την προφυλάκισή του, είναι καταρρακωμένος και προσπαθεί να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του για να συνηθίσει τη νέα του ζωή. 

Λιγνάδης: «Είμαι αμφιφυλόφιλος, δεν έχω κάνει τα αδικήματα που με κατηγορούν»

Στην απολογία του, ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες αμφιφυλόφιλος, με πολλές σχέσεις τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες. Παραδέχθηκε ακόμα πως είχε εφήμερες σεξουαλικές επαφές με αλλοδαπούς ακόμα και επί πληρωμή. 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε πως μιλούσε ακόμα και με ανθρώπους που γνώριζε στα παγκάκια και πως «ξεφεύγει» από τα στερεότυπα.

Δημήτρης Λιγνάδης: Όσα είπε στην απολογία του - «Όλα είναι κατασκευασμένα»

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε πως επιδιώκεται η ηθική του εξόντωση από ανθρώπους που τον ζηλεύουν και τον εχθρεύονται ακόμα και μέσα στο Σωματείο Ηθοποιών. 

Λιγνάδης: Τι είπε για τους ανθρώπους που τον κατηγορούν

Ο ηθοποιός στην μαραθώνια απολογία του επιδίωξε να αποδομήσει τους μηνυτές και τους ανθρώπους που κατέθεσαν εναντίον. 

Αδελφός Λιγνάδη: «Περιμέναμε αυτή την εξέλιξη - Είμαστε στο πλευρό του»

Για τον 14χρονο Αιγύπτιο φέρεται να υποστήριξε πως ο ίδιος του έστελνε μηνύματα στο facebook, λέγοντάς του ότι θέλει να γίνει διάσημος. Ότι δεν τον συνάντησε ποτέ και ότι ο νεαρός γνώριζε λεπτομέρειες από το σπίτι του από φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί σε γνωστή ιστοσελίδα. 

Για τον 17χρονος Σ.Σ., που κατήγγειλε ότι τον βίασε στην Επίδαυρο, φέρεται να υποστήριξε πως ο νεαρός βαφόταν και είχε έντονα θηλυκή εμφάνιση, ενώ επέμεινε πως δεν είχαν ποτέ σεξουαλική επαφή. 

Έφτασε στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Όσο για τον τραγουδιστή που κατήγγειλε ότι έβλεπε ανήλικα στο σπίτι του, φέρεται να ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ότι τον είχε ερωτευτεί παράφορα και ενώ χώρισαν, αρκετά χρόνια μετά του είχε αφιερώσει ένα cd.

Αποκάλυψη για τον Λιγνάδη: «Υπάρχουν ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμό»

Τέλος για την 40χρονη πρώην σύντροφό του φέρεται να είπε πως ήταν εμμονική μαζί του και ότι είχε απευθυνθεί στον πατέρα της τρεις φορές για να την κρατήσει μακριά του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top