Αδελφός Λιγνάδη: «Περιμέναμε αυτή την εξέλιξη - Είμαστε στο πλευρό του»

Τι είπε ο Γιάννης Λιγνάδης μετά την απόφαση προφυλάκισης του σκηνοθέτη

Την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη αποφάσισαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, εισαγγελέας και ανακρίτρια, μετά την πολύωρη απολογία του σκηνοθέτη και την κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης. Ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε σήμερα στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα κρατείται προσωρινά μέχρι να γίνει η δίκη του. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης για βιασμό κατά συρροή

Ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης μίλησε στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετά την απόφαση προφυλάκισης του σκηνοθέτη, δηλώνοντας ότι όλη η οικογένεια στέκεται στο πλευρό του. 

«Δυστυχώς έχουμε αυτή την εξέλιξη την οποία και περιμέναμε. Θα είμαστε ως οικογένεια κι εγώ προσωπικά στο πλευρό του αδελφού μου. Είμαστε δυνατοί. Είναι αυτονόητο ότι είμαστε στο πλευρό του» είπε χαρακτηριστικά. 

Υπόμνημα Λιγνάδη: Πού αποδίδει τις κατηγορίες εναντίον του

Πάντως, από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, σημείωσε ότι θα προσφύγει   κατά της διάπραξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάπραξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top