Υπόμνημα Λιγνάδη: Πού αποδίδει τις κατηγορίες εναντίον του

Υποστηρίζει ότι ένας μηχανισμός έχει βαλθεί να τον καταστρέψει

Ο Δημήτρης Λιγνάδης επιχειρεί να αποδομήσει τις καταγγελίες εναντίον του, μπλέκοντας σ’ έναν ιστό συνωμοσίας το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Αποδίδει σε θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες και μάλιστα υποστηρίζει ότι οι μαρτυρικές καταθέσεις είναι κατασκευασμένες. 

Λιγνάδης: Αυτό είναι το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε

Τι λέει στο υπόμνημα ο Λιγνάδης

Ο σκηνοθέτης λέει λοιπόν ότι υπάρχει ένας μηχανισμός που έχει βαλθεί να τον καταστρέψει. Ξεκινά από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, τον κ. Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο χαρακτηρίζει μέτριο ηθοποιό, που δεν είναι αξιοκρατικά στη θέση του προέδρου στο ΣΕΗ.

Συνεχίζει με το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών, όπου υπάρχουν άνθρωποι που τον φθονούν, τον εχθρεύονται, επειδή δεν τους επέλεξε στις κορυφαίες παραστάσεις του. Αυτή η έχθρα και το μίσος κορυφώθηκε «την ημέρα που λόγω της εξαίρετης διαδρομής του έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό θέατρο» 

Πώς ξεκίνησαν όλα αυτά; 

  • από κάποια υποκινούμενα sites που με διαρροές, έγραφαν ότι «θα έρθουν αποκαλύψεις για κορυφαίο ηθοποιό» 
  • και από ένα πρόσωπο που συνδέεται πολιτικά με την αντιπολίτευση και έγραφε ότι θα παραιτηθεί από διευθυντής, ενώ ο ίδιος το διέψευδε. 

Γιατί έγιναν όλα αυτά;

Γιατί οι επιλογές του δεν ήταν αριστερές. Ήταν διαφορετικές, όπως λέει, από τις επιλογές της προηγούμενης διοίκησης επί ΣΥΡΙΖΑ. Διότι η Αριστερά διαχρονικά προωθούσε τα μεταμοντέρνα έργα, ενώ ο ίδιος, έργα που  προέρχονταν από την πολιτιστική μας κληρονομιά και την κλασική αρχαιότητα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top