Κούγιας στο Star: O Δημήτρης Λιγνάδης περίμενε πως θα προφυλακιστεί

Ήταν εντελώς παράνομη η ενέργεια εκδόσεως εντάλματος συλλήψεως, υποστήριξε

Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα ο Αλέξης Κούγιας, μετά την απόφαση για προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Το περίμενε» ότι θα προφυλακιζόταν ο Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με όσα είπε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα. 

Αδελφός Λιγνάδη: «Περιμέναμε αυτή την εξέλιξη - Είμαστε στο πλευρό του»

«Ο κ.Λιγνάδης πίστευε και πιστεύει ότι όλη αυτή είναι μια κατασκευή. Για τους δικούς του λόγους πιστεύει ότι αυτές οι αμέλειες που έγιναν από τον κ.Εισαγγελέα, που δεν τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις, -όπως και κατά τη δική μου κρίση, ήταν εντελώς παράνομη η ενέργεια εκδόσεως εντάλματος συλλήψεως- ήταν στα πλαίσια μιας συνεννοήσεως» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Υπόμνημα Λιγνάδη: Πού αποδίδει τις κατηγορίες εναντίον του

Σχετικά με την «ανοιχτή πρόσκληση» που υπάρχει να καταγγείλει όποιος θέλει τον κ.Λιγνάδη, ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε πως αυτή θα βγει σε καλό, γιατί κανείς δε θα βγει να καταγγείλει τον σκηνοθέτη. 

Κούγιας στο Star για απειλές: «Ξέρετε, αυτά δε με αγγίζουν»

Νωρίτερα το πρωί, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας έξω από το Εφετείο, εξέφρασε τις ενστάσεις του σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση οι ανακριτικές αρχές. «Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται σε αυτή την υπόθεση κι ενώ είναι μια τόσο μικρή δικογραφία, γίνεται πέντε ώρες ανάκριση… Ρωτήθηκε ο κ.Λιγνάδης για “ό,τι να ΄ναι” στην κυριολεξία. Αν δε σεβόμουν πραγματικά την κ.ανακριτή θα είχα εκμανεί». 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top