Κούγιας: «Ο Λιγνάδης χαρακτήρισε “μέτριο ηθοποιό” τον Μπιμπίλα»

Τι είπε για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους»

Για τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» που αναφέρθηκε στο απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη και απευθυνόταν στον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, μίλησε ο συνήγορος του ηθοποιού – σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας. 

Όπως είπε, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό και πως είναι κάτι που ανέφερε ο πελάτης του. 

Η πρώτη νύχτα του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

«Δεν είναι δικός μου χαρακτηρισμός, είναι του κ. Λιγνάδη. Είμαι εγώ κριτικός τέχνης και θεάτρου; Έχω καμία δυνατότητα να κρίνω το ταλέντο του κ. Μπιμπίλα; Είναι η θέση του κ. Λιγνάδη. Τι με ενδιαφέρει εμένα;», αναρωτήθηκε αρχικά ο κ. Κούγιας και συνέχισε:

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών προτείνει τη διαγραφή Λιγνάδη

«Όπως μας το απέδωσε ο κ. Λιγνάδης, “ένας μέτριος ηθοποιός -γιατί δυστυχώς υπάρχει ο φθόνος και η ζήλεια- που δεν κατάφερε παρά την ηλικία του να κάνει τη διαδρομή του κ. Λιγνάδη, όντας πρόεδρος του ΣΕΗ, μαζί με κάποιους που μισούν τον κ. Λιγνάδη και για ιδεολογικούς λόγους και για την εξέλιξή του και για τη θεσμική θέση που είχε, έκαναν αυτή την ιστορία αρχικά”. Ακολούθως πάμε αλλού».

Το διαδίκτυο στήριξε τον Μπιμπίλα μετά τον χαρακτηρισμό του Λιγνάδη

Όσον αφορά στον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι», ο γνωστός ποινικολόγος εξήγησε:

«Ξεκίνησε όλο από έναν Ν.Σ., αλλά εγώ δεν είμαι στον κύκλο των ηθοποιών. Μου έστειλαν λοιπόν τις φωτογραφίες που είχε στο διαδίκτυο και σε μια είναι ολόγυμνος και γράφει: “Ο πρωκτός μου δεν έχει σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Ποιους κατονόμασα; Oνόμασα αυτούς που δεν είναι απλά σεξουαλική επιλογή τους, αλλά που είναι επιλογή ζωής να ζουν επαγγελματικά πουλώντας το σώμα τους σε ομοφυλόφιλους κι αυτό προκύπτει από το περιεχόμενο των καταθέσεων τους. Είναι escort (συνοδοί)».

Σοφία Μπεκατώρου: Στο πλευρό του Μπιμπίλα - «Μη γίνεις κάθαρμα»

Όσον αφορά σε ενδεχόμενες μηνύσεις που μπορεί να ακολουθήσουν, ο κ. Κούγιας είπε: «Kαι την κυρία Μενδώνη και οποιονδήποτε δημοσιογράφο που βγήκαν δημιουργώντας ένα κλίμα, όλοι θα μηνυθούν».

Τέλος ο κ. Κούγιας επανέλαβε ότι πρόκειται για κατασκευασμένο κατηγορητήριο σε βάρος του Δ. Λιγνάδη και πως προτίθεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top