Σοφία Μπεκατώρου: Στο πλευρό του Μπιμπίλα - «Μη γίνεις κάθαρμα»

Δείτε την ανάρτηση της αθλήτριας στα social media

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης

Η Σοφία Μπεκατώρου ήταν η γυναίκα που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου και με τη δημόσια εξομολόγησή της για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας στο παρελθόν, στάθηκε αφορμή για να έρθουν στο φως της δημοσιότητας πολλές ιστορίες βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μπεκατώρου: Στο αρχείο οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

σοφια μπεκατωρου λιγναδης μπιμπιλας

Η Σοφία Μπεκατώρου

Πολλοί ήταν οι άνθρωποι που βρήκαν το θάρρος ακούγοντας με θαυμασμό την Μπεκατώρου, να μιλήσουν για τις δικές τους ιστορίες κακοποίησης.

Έτσι, μία από τις υποθέσεις που άνοιξαν είναι αυτή του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή σε ανήλικα παιδιά και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μπιμπίλας για την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη»

Στην απολογία του, ο Δημήτρης Λιγνάδης τόνισε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ, είναι ένας «μέτριος ηθοποιός» και είπε ότι η υπόθεσή του είναι «ένα κατασκεύασμα του ΣΕΗ και του προέδρου του» και αυτό στάθηκε ως αφορμή να πάρουν θέση δημόσια και να σταθούν στο πλευρό του Μπιμπίλα πολλοί καλλιτέχνες αλλά και άλλοι άνθρωποι, εκτός του χώρου, όπως η Σοφία Μπεκατώρου.

Μπιμπίλας Λιγνάδης

Μπιμπίλας - Λιγνάδης

Βάσια Τριφύλλη: Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα - Τραβάω πιστόλι

Η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα, σημειώνοντας ένα λιτό και περιεκτικό μήνυμα: «Μη γίνεις κάθαρμα. Γίνε Σπύρος Μπιμπίλας».

Σοφία Μπεκατώρου  Μπιμπίλας

Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top