Μπιμπίλας για την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη»

Τον κατηγόρησε για μία «καλά στημένη σκευωρία του ΣΕΗ εναντίον του»

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης τα ξημερώματα της Παρασκευής 26/2, μετά την απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, οι οποίοι έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον γνωστό σκηνοθέτη και πρώην Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος. 

Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης για βιασμό κατά συρροή

Με αφορμή την προφυλάκισή του και το γεγονός πως στο απολογητικό υπόμνημα υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του, ρίχνοντας τα βέλη του στον πρόεδρό του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, ο τελευταίος αντέδρασε και έκανε μία δημόσια ανάρτηση – απάντηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Η απάντηση του Μπιμπίλα στον Λιγνάδη που τον χαρακτήρισε «μέτριο ηθοποιό»

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη:

«Λυπάμαι.....Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα... 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στη δουλειά, ούτε στην ζωή... μόνο συμπωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια.... πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης... Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας....Λυπάμαι Δημήτρη.....», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

μπιμπίλας κατά λιγναδη αναρτηση

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ στο Facebook

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top