Επίθεση βιτριόλι: Πώς είναι η υγεία της Ιωάννας

«Έχουμε συμφωνήσει να μη δει ακόμα το πρόσωπό της»

Για μια «μαχήτρια» έκανε λόγο η Διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου, αναφερόμενη στην 34χρονη Ιωάννα που συνεχίζει να ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά.

Επίθεση βιτριόλι: «Πάγωσε» η Ιωάννα όταν έμαθε ποια γυναίκα συνελήφθη

Όπως είπε η κ. Καλοφώνου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ιωάννα έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε τρία χειρουργεία που ευτυχώς έχουν πάει καλά, ενώ τα επόμενα χειρουργεία θα γίνουν σε δέκα μέρες. 

Μετά και από την είδηση για τη σύλληψη της γυναίκας που τη σημάδεψε για μια ζωή, η 34χρονη έχει την ψυχολογική υποστήριξη ομάδας ειδικών που έχουν συμβουλέψει όλους όσοι έρχονται σε επικοινωνία με την κοπέλα να της δίνουν τις πληροφορίες, αλλά με τον σωστό τρόπο. 

Βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη - Στις 16 Ιουνίου η απολογία της

Χθες, που ενημερώθηκε από τον δικηγόρο της για την ταυτότητα της γυναίκας που φέρεται να της επιτέθηκε με το βιτριόλι, το σοκ για την ίδια ήταν τεράστιο, αφού με τη φερόμενη ως δράστη δεν είχε ιδιαίτερες επαφές και την είχε δει μόλις πέντε φορές. 

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της, οι βλάβες στο πρόσωπό της είναι πολύ σοβαρές και δύσκολες. Σύμφωνα με την κ. Καλοφώνου, τα εγκαύματα είναι βαθιά και έχουν χαθεί στοιχεία του δέρματος που κάνουν την αποκατάσταση πολύ δύσκολη. 

Επίθεση βιτριόλι: Πώς ξεκίνησαν όλα σε γάμο όπου συναντήθηκαν και οι τρεις

Παρ’ όλ’ αυτά οι γιατροί αγωνίζονται για την αποκατάσταση με τα μέσα που διαθέτουν, ενώ έχουν προετοιμάσει την Ιωάννα πως θα υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία, σε βάθος χρόνων και πως η αποκατάσταση θα είναι μια επίπονη διαδικασία. 

Σύντροφος 35χρονης: «Δεν είχα σχέση με την Ιωάννα»

Τέλος σε ερώτηση αν η 34χρονη έχει δει τον πρόσωπό της η κ. Καλοφώνου είπε:

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στην προσαγωγή

«Η Ιωάννα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα. Της έχουμε εξηγήσει ότι δεν είναι καλό να δει μια μεταβατική εικόνα που θα της κάνει κακό και έχουμε συμφωνήσει και οι δύο ότι δε θα δει το πρόσωπό της». 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top