Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στην προσαγωγή

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ιωάννας

Σοβαρά λάθη που φαίνεται να της στοίχισαν φέρεται να έκανε η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα τις καταιγιστικές εξελίξεις με την προσαγωγή μιας γυναίκας, ως βασικής υπόπτου. 

Επίθεση βιτριόλι: Αυτό είναι το προφίλ της ύποπτης που προσήχθη στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσίασε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το πρώτο λάθος που έκανε η ύποπτη είναι ότι λίγες μέρες πριν από την επίθεση, πήγε με ένα πακιστανικό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή της στο σημείο της επίθεσης και για να τσεκάρει αν λειτουργεί, κάλεσε το νούμερο από τηλεφωνικό θάλαμο με τηλεκάρτα. 

Το δεύτερο λάθος που φέρεται να έκανε η 35χρονη ήταν ότι τις προηγούμενες μέρες της επίθεσης είχε βρεθεί στο σημείο για να εποπτεύσει τον χώρο της επίθεσης, απουσιάζοντας από τη δουλειά της αδικαιολόγητα, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι συνάδελφοί της.

Επίθεση βιτριόλι: Ποια η σχέση της γυναίκας που προσήχθη με την Ιωάννα

Η αστυνομία είχε ζητήσει τις άρσεις των τηλεφωνικών απορρήτων για πέντε συγκεκριμένα στοιχεία. Από αυτό αποδείχθηκε πως το πακιστανικό τηλέφωνο η 35χρονη το κουβαλούσε και στο σπίτι της και στο γραφείο. Από το ίδιο τηλέφωνο, στις 18 Μαΐου, δύο μέρες πριν από την επίθεση, στην οποία φαινόταν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα εργάζεται, φέρεται να τηλεφώνησε από το πακιστανικό τηλέφωνο σε συνεργάτη της ή σε πελάτη της. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνθρωπο που δέχθηκε την κλήση, τον ρώτησαν ποιος τον κάλεσε από αυτό το τηλέφωνο κι εκείνος υπέδειξε την ύποπτη.  

Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή γυναίκας στη ΓΑΔΑ

Επίσης, την ημέρα της επίθεσης, η 35χρονη φέρεται να απουσίαζε δικαιολογημένα από την εργασία της, όμως οι συνεργάτες της, ερωτώμενοι από την αστυνομία, είπαν πως τις δύο προηγούμενες μέρες, κατά τη διάρκεια συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος που υποδείχθηκε από τους αστυνομικούς, η γυναίκα ήταν εκτός γραφείου σε δουλειές. 

Παράλληλα, η οδηγός που μετέφερε τη δράστιδα από το σημείο της επίθεσης, αναγνώρισε με επιφύλαξη την 35χρονη από φωτογραφία και τη φωνή της, όταν την άκουσε από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας ταξί. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύο γυναίκες στον κύκλο των υπόπτων

Μία ακόμα ύποπτη κίνησή της ήταν ότι απενεργοποίησε κάποιους λογαριασμούς της στα social media και για κάποιο διάστημα απείχε από όλους τους λογαριασμούς της, ενώ είχε πολύ έντονη παρουσία. 

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ωρών η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Οι αξιωματικοί που έκαναν φύλλο και φτερό τα social media  της ύποπτης, φέρεται να ανακάλυψαν πως είχε ανεβάσει σε αυτά φωτογραφίες με ρούχα και παπούτσια, ίδια με τα ρούχα και παπούτσια που φορούσε η γυναίκα που έκανε την επίθεση εναντίον της Ιωάννας, κάτι που έσφιξε ακόμα περισσότερο τον κλοιό γύρω της. 

Επίθεση βιτριόλι: 10.000 κλήσεις «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ. για να βρει τη δράστιδα

Το τελευταίο λάθος της φαίνεται πως ήταν ότι δεν ξεφορτώθηκε την περούκα, την τηλεκάρτα και το πακιστανικό τηλέφωνο που χρησιμοποίησε. Και τα τρία σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν στο σπίτι της, κατά τη διάρκεια της έρευνας από την αστυνομία. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top