Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή γυναίκας στη ΓΑΔΑ

Αναμένεται να προσαχθεί και άλλη ύποπτη - Πληροφορίες ότι βρέθηκε η περούκα

Στην προσαγωγή μιας βασικής υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύο γυναίκες στον κύκλο των υπόπτων

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθεά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» η γυναίκα φέρεται να μην έχει ομολογήσει την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι της στο Παγκράτι, όπου αυτή την ώρα γίνονται έρευνες έχουν βρεθεί μια τηλεκάρτα και μια περούκα.

Το στοιχείο μάλιστα που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. 

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ωρών η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Οι αρχές είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τις τελευταίες ώρες δύο γυναίκες από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, οι οποίες είχαν πρόσφατα προστριβές με την 34χρονη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρους πως δεν πρόκειται για άτομα που είχαν κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον των αρχών αλλά για δυο εντελώς νέα πρόσωπα.

Ταυτόχρονα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει κι άλλη μία γυναίκα, η οποία αναμένεται να καταθέσει για την ίδια υπόθεση και θεωρείται επίσης ύποπτη.

Επίθεση βιτριόλι: 10.000 κλήσεις «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ. για να βρει τη δράστιδα

Σύμφωνα δε με την ΕΡΤ, η γυναίκα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή και καταθέτει στη ΓΑΔΑ ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας. 

Οι έρευνες των αστυνομικών έφεραν αποτέλεσμα

Η ασφάλεια Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να λύσει τον γρίφο μέσα από τις σαρώσεις των κινητών τηλεφώνων, τα βίντεο που είχαν καταγράψει οι κάμερες  από τα γειτονικά καταστήματα, αλλά και από τις καταθέσεις. 

Επίθεση με βιτριόλι: H καμπαρντίνα και τα παπούτσια προδίδουν τη δράστιδα

Καταλυτική για την εξέλιξη των ερευνών ήταν η κατάθεση οδηγού ταξί, η οποία παρέλαβε τη μυστηριώδη γυναίκα από την Καλλιθέα αμέσως μετά την επίθεση και τη μετέφερε στο Μετς, σε ένα στενάκι πίσω από το Καλλιμάρμαρο στάδιο. 

Η οδηγός ταξί, η οποία εντοπίστηκε λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την επίθεση φέρεται να κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες πως η μυστηριώδης γυναίκα ζήτησε να μισθώσει το ταξί για περισσότερες από μία μέρες κι εκείνη την παρέπεμψε στην εταιρεία ραδιοταξί για να συνεννοηθεί. 

Επίθεση βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στην αστυνομία, η γυναίκα φορούσε χειρουργική μάσκα, γυαλιά ηλίου, γάντια, καπαρντίνα και πιθανόν και περούκα.

Μάλιστα η περιγραφή αυτή ταίριαζε με την εικόνα γυναίκας που είχαν καταγράψει κάμερες στο σημείο της επίθεσης. 

Καλλιθέα Βιτριόλι: Το στοιχείο που εξετάζεται μία μέρα πριν την επίθεση

Επίσης οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είχαν καταγεγραμμένη και τη φωνή της δράστιδος από την κλήση στην εταιρεία ραδιοταξί που έκανε για να ζητήσει ένα όχημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top