Επίθεση με βιτριόλι: H καμπαρντίνα και τα παπούτσια προδίδουν τη δράστιδα

Οι Αρχές έχουν την εικόνα, τη φωνή της αλλά και απαντήσεις από τα social

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τα αρχεία και οι επικοινωνίες της Ιωάννας στους λογαριασμούς της σε Facebook και Instagram δίνουν στοιχεία στις αρχές για την ταυτότητα της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι.

Ο κλοιός γύρω της σφίγγει, καθώς οι κινήσεις της -όπως καταγράφονται στα βίντεο- χαρακτηρίζονται ερασιτεχνικές και με πολλά λάθη 

Η γυναίκα με το βιτριόλι που φαίνεται στις εικόνες τις οποίες εντόπισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όσο και αν προσπάθησε δεν πέρασε απαρατήρητη.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, την ημέρα της επίθεσης είχε σχεδόν 30 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο εκείνη φορούσε καμπαρντίνα και παπούτσια πλατφόρμες. Η αμφίεση της τράβηξε την προσοχή, κανείς όμως δε φανταζόταν τι ετοιμαζόταν να κάνει.

Επίθεση με βιτριόλι: Δύο νέα χειρουργεία σήμερα για την Ιωάννα

«Είδα τη γυναίκα με το βιτριόλι λίγο πριν την επίθεση»

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την ημέρα της επίθεσης φέρεται να είδε τη δράστιδα λίγο πριν τις 09:00. Από το σημείο που στεκόταν, η γυναίκα με το βιτριόλι μπορούσε να δει την 34χρονη εκεί που πάρκαρε, αλλά και ποιος μπαίνει στην εταιρεία.

Η δράστις φέρεται να κρυβόταν σε ένα διαδρομάκι ανάμεσα στα δέντρα. Μόλις είδε την Ιωάννα να σταθμεύει το αυτοκίνητό της κατευθύνθηκε προς την εταιρεία με γρήγορο βήμα. Η νεαρή γυναίκα τη συνάντησε ξαφνικά μπροστά της.Τότε της έριξε το καυστικό υγρό και βγήκε τρέχοντας από την πολυκατοικία. Ωστόσο δεν υπολόγισε ότι οι κάμερες που βρίσκονταν απέναντί της σε καταστήματα στην οδό Θησέως, την είχαν καταγράψει πεντακάθαρα.

Επίθεση με βιτριόλι: Ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε εγκληματική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Τα αρχεία της Ιωάννας δίνουν απαντήσεις για τη γυναίκα με το βιτριόλι

Οι αρχές τώρα πια δεν ψάχνουν στα τυφλά. Έχουν την εικόνα της, έχουν τη φωνή της, έχουν και απαντήσεις από τους λογαριασμούς της Ιωάννας σε Facebook και Instagram.

Οι εκπλήξεις είναι πολλές σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ανατρέποντας πολλά πιθανά σενάρια για το ποια είναι η γυναίκα με το βιτριόλι. Οι δύο επισκέψεις των αστυνομικών σε 24 ώρες φαίνεται ότι οδηγούν πιο κοντά στη λύση του γρίφου. 

Επίθεση βιτριόλι: Καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστιδος έχει η ΕΛ.ΑΣ

Η έρευνα στρέφεται πια σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και σε συγκεκριμένους ανθρώπους από το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας. Υπάρχει μάρτυρας που κατέθεσε τρεις φορές. Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας κατέθεσε δύο φορές. Ελέγχθηκε ακόμα και ο χώρος που εργαζόταν, καθώς πρόκειται για εταιρία με χημικά προϊόντα. Ο νεαρός ήταν εκείνος που παρέδωσε από την αρχή τα κινητά του τηλέφωνα και τον υπολογιστή του.

Η Ιωάννα σήμερα υπεβλήθη σε νέο χειρουργείο σε λαιμό και χέρια. Κράτησε 4 ώρες και είχε απόλυτη επιτυχία. Ο δρόμος όμως που έχει να διανύσει για την αποκατάσταση της υγείας της είναι μακρύς, δύσκολος και κυρίως επίπονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top