Επίθεση με βιτριόλι: Δύο νέα χειρουργεία σήμερα για την Ιωάννα

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της 34χρονης

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της 34χρονης Ιωάννας μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργάζεται στην Καλλιθέα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά

Έχοντας ήδη υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, η νεαρή γυναίκα υποβλήθηκε σήμερα σε δύο ακόμα επεμβάσεις από τους γιατρούς στο Θριάσιο. Συγκεκριμένα μία στο χέρι και μία ψηλά στον ώμο, όπου δέχθηκε το βιτριόλι από την μαυροντυμένη γυναίκα. 

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέα στοιχεία για την υπόθεση και για τις κινήσεις της μυστηριώδους γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη. 

Επίθεση βιτριόλι: Καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστιδος έχει η ΕΛ.ΑΣ

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας, με τον οποίο χώρισαν λίγες μέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει κάτι. 

Επίσης, η αστυνομία φέρεται να εντόπισε και να πήρε κατάθεση από την οδηγό ταξί που παρέλαβε τη δράστιδα από το κέντρο της Αθήνας για να τη μεταφέρει στην Καλλιθέα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Επανέρχεται το σενάριο της ηθικής αυτουργού

Η περιγραφή που έδωσε στην αστυνομία φαίνεται να ταιριάζει σε αυτή που έδωσε και η 34χρονη, καθώς η οδηγός ταξί φέρεται να κατέθεσε πως η γυναίκα φορούσε χειρουργική μάσκα, πλαστικά γάντια, σκούρο πανωφόρι, σκούφο και πιθανόν περούκα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ποιο πρόσωπο «έδειξε» ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας

Η αστυνομία φέρεται επίσης να έχει εντοπίσει και το καρτοτηλέφωνο από όπου η γυναίκα κάλεσε την εταιρεία ραδιοταξί για να καλέσει ταξί, ενώ έχει μαγνητοφωνημένη και τη φωνή της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top