Επίθεση με βιτριόλι: Επανέρχεται το σενάριο της ηθικής αυτουργού

Μάρτυρας μιλά για γυναίκα που επί πέντε μέρες παρακολουθούσε το σημείο

Για ένα πλήρως οργανωμένο σχέδιο κάνουν λόγο τώρα αστυνομικές πηγές, αναφερόμενες στην επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, ενώ φαίνεται να επανεξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθικός αυτουργός.

Επίθεση βιτριόλι: Μπορεί να έχει δει τη μαυροντυμένη γυναίκα μόνο μία φορά

Αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί είναι πως η 34χρονη δεν πρέπει να είχε δει πάνω από μία ή δύο φορές τη γυναίκα που της επιτέθηκε, διαφορετικά θα την είχε αναγνωρίσει. Θεωρούν ότι από την αρχή έλεγε την αλήθεια ότι δεν γνωρίζει τη γυναίκα που της επιτέθηκε και πλέον στρέφουν τις έρευνές τους και στο πρόσωπο που έδωσε την εντολή για την επίθεση.

Η δράστις δεν πρόκειται για μια απλή γυναίκα της διπλανής πόρτας. Κινήθηκε με απόλυτη ψυχραιμία, συντονισμένα, ψυχρά, χωρίς να πει απολύτως τίποτα στο θύμα. Έτσι δε θα μπορούσε να ενεργήσει καμία από τις πέντε ύποπτες γυναίκες που βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της αστυνομίας. 

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς διέφυγε η δράστης από το σημείο

Προμηθεύτηκε, άγνωστο ακόμα πώς και από πού, το βιτριόλι που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Κατόπτευσε τον χώρο εργασίας, παρακολούθησε τη διαδρομή της 34χρονης και οργάνωσε τη διαφυγή της. 

Πιθανόν να είχε καταγράψει τα σημεία, όπου βρίσκονταν κάμερες ασφαλείας και να επέλεξε μια διαδρομή διαφυγής από την οποία δε θα μπορούσε να καταγραφεί. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ποιο πρόσωπο «έδειξε» ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας

Επίσης ερευνάται το ενδεχόμενο η μαυροντυμένη γυναίκα να χρησιμοποίησε συγκεκριμένο καρτοκινητό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ένα που θεωρείται ύποπτο. 

Επίθεση με βιτριόλι:Στο μικροσκόπιο οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της Ιωάννας

Εξετάζεται ακόμα η φυσική αυτουργός να είναι αλλοδαπή γυναίκα που είτε γνώριζε την ηθική αυτουργό, είτε ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω συνδέσμου ή ακόμα και του διαδικτύου. 

«Γυναίκα επί πέντε μέρες κινούταν ύποπτα στην περιοχή»

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως μια γυναίκα επί πέντε μέρες πριν από την επίθεση με βιτριόλι, κινούταν ύποπτα στη περιοχή. 

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

Όπως είπε, ήταν μια μελαχρινή γυναίκα, μετρίου αναστήματος, η οποία περνούσε μπροστά από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργαζόταν η 34χρονη και έδειχνε να κατοπτεύει την περιοχή. Μάλιστα μία μέρα πριν την επίθεση παρακολουθούσε την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου έγινε η επίθεση, ενώ μετά το συμβάν δεν την είδε ξανά στην περιοχή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top