Επίθεση με βιτριόλι:Στο μικροσκόπιο οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της Ιωάννας

Παραδίδονται στην αστυνομία τα στοιχεία από τις εταιρείες τηλεφωνίας

Φως στην επίθεση εναντίον της 34χρονης με βιτριόλι εκτιμά η αστυνομία πως θα ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις άρσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών της Ιωάννας. 

Επίθεση με βιτριόλι: Το πιο κρίσιμο 48ώρο για την 34χρονη Ιωάννα

Όπως είπε ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γ. Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ήδη οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν αρχίσει να παραδίδουν τα στοιχεία στην αστυνομία, ώστε να διαπιστωθεί με ποιους είχε επικοινωνία η Ιωάννα. Στα τέλη της εβδομάδας εκτιμάται πως θα έχουν όλα τα αποτελέσματα σάρωσης τηλεφώνων στο σημείο. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα τους βοηθήσει πολύ, καθώς  θα συγκρίνουν με ειδικό λογισμικό τα πρόσωπα που ξέρουν με τα τηλέφωνα τους και πού βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Καραϊβάζ, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι τα άλλοθι δέκα γυναικών, τα οποία ερευνώνται για το αν ισχύουν ή όχι. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Είδα μια γυναίκα να τρέχει σαν να θέλει να ξεφύγει»

Αστυνομικοί συνομίλησαν και πάλι με την 34χρονη που νοσηλεύεται στο Θριάσιο χθες και μάλιστα για μισή ώρα περίπου, προσπαθώντας να αντλήσουν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για να φτάσουν στα ίχνη της μαυροφορεμένης γυναίκας που την σημάδεψε για πάντα. 

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο Γ. Καραϊβάζ, του είπαν πως η κοπέλα θέλει να βρεθεί η γυναίκα που της έκανε κακό και θέλει να βοηθήσει την αστυνομία στις έρευνές της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

Οι δέκα γυναίκες που ερευνώνται από τους αστυνομικούς είναι γνωστές στην Ιωάννα και ανήκουν στο ευρύτερο επαγγελματικό, φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον. 

Ωστόσο η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη και καθόλου απλή. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ακόμα δεν έχουν ξεδιπλώσει το νήμα της υπόθεσης και πως αν οι άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου δεν ταυτοποιηθούν με κάποια από τις 10 γυναίκες, τα άλλοθι των οποίων ερευνώνται, τότε η έρευνα θα κολλήσει για άγνωστο χρονικό διάστημα. 

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να βρεθεί γρήγορα η δράστις»

Εκτιμούν επίσης ότι πολλά από τα σενάρια που έχουν αναπαραχθεί ενδεχομένως να αποδειχθούν εσφαλμένα και να μην υπάρξει η εξέλιξη που όλοι επιθυμούν. 

Αποκάλυψη Star: Έτσι είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα με το βιτριόλι

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με βασικό στόχο να βρεθεί η μαυροντυμένη γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή της 34χρονης για πάντα και την καταδίκασε σε αφόρητο σωματικό και ψυχολογικό πόνο. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top