Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της 34χρονης, Α. Λύτρας

Εντατικές είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας, η οποία την περασμένη Τετάρτη έστησε καρτέρι και επιτέθηκε με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. 

Ο συνήγορος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πως η αστυνομία δεν έχει ακόμα κάποιο ικανό στοιχείο που να οδηγήσει στη σύλληψη της δράστιδος.

Επίθεση με βιτριόλι: Ποιος έδωσε την εντολή στη μαυροφορεμένη γυναίκα

«Δεν έχω ενημέρωση εάν είναι κοντά ή όχι η αστυνομία στον εντοπισμό της δράστιδας. Από τις καταθέσεις που έχει πάρει η αστυνομία μπορεί να γίνει δουλειά»,  είπε ο κ. Λύτρα. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα αρχίζει και θυμάται... Είμαι αισιόδοξος»

Μιλώντας για την κατάσταση της 34χρονης, είπε ότι η ψυχολογία της δεν είναι καλή, ενώ μετά και το δεύτερο χειρουργείο, που σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, συνεχίζει να έχει φρικτούς πόνους. 

«Η Ιωάννα φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της», αποκάλυψε ο κ. Λύτρας για την κατάσταση της γυναίκας. 

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να βρεθεί γρήγορα η δράστις»

Ο ίδιος προσπαθεί να είναι σε καθημερινή επαφή μαζί της και όπως είπε, αυτό που ρωτά συνεχώς η Ιωάννα είναι πότε θα πιάσουν τη γυναίκα που της επιτέθηκε. 

Αποκάλυψη Star: Έτσι είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα με το βιτριόλι

«Αυτό που έλεγε εξ αρχής, αυτό λέει και τώρα: ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε», είπε και επεσήμανε πως σε τέτοιου είδους εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει συνήθως το θύμα. 

Τέλος τόνισε πως τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες είναι καταδικαστέες και δεν μπορούν να δικαιολογούνται από κανέναν και σε κανέναν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top