Επίθεση με βιτριόλι: Ποιος έδωσε την εντολή στη μαυροφορεμένη γυναίκα

Μόνο στο Star: Σε ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή στρέφονται οι έρευνες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν μπει σε νέο δρόμο μετά τις νέες πληροφορίες που ανακαλεί στη μνήμη της η όμορφη κοπέλα, ενώ η αστυνομία πιστεύει ότι νέες μαρτυρίες θα έρθουν στο προσκήνιο, μετά τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση.

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα αρχίζει και θυμάται... Είμαι αισιόδοξος»

Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός και αναζητούν πλέον το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για την άγρια επίθεση στο κορίτσι, αλλά και τη γυναίκα που εκτέλεσε το σατανικό σχέδιο. 

Ποιος έδωσε την εντολή στη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι 

Η Ιωάννα ήταν από την πρώτη στιγμή κατηγορηματική και επιμένει ότι δε γνωρίζει τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι. Η κατάθεσή της έβαλε την έρευνα σε νέα τροχιά, δηλαδή να υπάρχει ηθικός αυτουργός ο οποίος προσέλαβε και πλήρωσε μια άγνωστη κοπέλα με την εντολή να παραμορφώσει για πάντα την 34χρονη. 

Επίθεση με βιτριόλι: Επιτυχημένο και το δεύτερο χειρουργείο της 34χρονης

Τα πρώτα στοιχεία φωτογραφίζουν ως ηθική αυτουργό γυναίκα από το περιβάλλον της Ιωάννας. Οι υποψίες πέφτουν σε δύο άτομα, όμως οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η εντολή να δόθηκε από άντρα. 

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να βρεθεί γρήγορα η δράστις»

Το drone του Star κατέγραψε την πορεία της γυναίκας

Η γυναίκα φαίνεται να μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας λίγο πριν την Ιωάννα και ξέρει πώς θα αποφύγει κάμερες, ενώ γνωρίζει απίστευτες λεπτομέρειες όπως ότι η κάμερα που βλέπει την είσοδο δε λειτουργεί. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρόσωπα «κλειδιά» και τα περιστατικά στην καραντίνα

Μπαίνει στον χώρο και κρύβεται στο υπόγειο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα το βιτριόλι το έχει κρύψει στο σκούρο σακίδιο που έχει στην πλάτη και χρειάζεται μόνο 53 δευτερόλεπτα για να επιτεθεί στο κορίτσι.

Βγαίνει και κατευθύνεται αριστερά. Γνωρίζει ότι στην καφετέρια οι κάμερες ειναι κλειστές, όπως γνωρίζει ότι δε μπορεί να πάει προς τα κάγκελα γιατί δεν έχει τρόπο διαφυγής. Την καλύπτουν τα δέντρα. Βγαίνει στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Θησέως και πηγαίνει και πάλι αριστερά. Κοντοστέκεται μπροστά από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ, όπου υπάρχει κάμερα, αλλά δεν την καταγράφει. 

Αποκάλυψη Star: Έτσι είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα με το βιτριόλι

Οι αρχές έχουν συλλέξει σημαντικά στοιχεία από τον τόπο της επίθεσης. Έχουν πάρει ακόμα και DNA, ενώ μετά το τραγικό περιστατικό οι υπεύθυνοι της εταιρίας αποφάσισαν να τοποθετήσουν κάμερες. 

Η Ιωάννα θυμήθηκε το μπουκάλι που κρατούσε η μαυροντυμένη γυναίκα

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου σχετικά με τα όσα θυμήθηκε η Ιωάννα για το μπουκάλι με το βιτριόλι που της έριξε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Νέες περιγραφές για την στιγμή της επίθεσης έδωσε η Ιωάννα και συγκεκριμένα για το μπουκάλι με το βιτριόλι που κρατούσε η δράστης, ενώ η έρευνα αυτή τη στιγμή κρίνεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ιωάννα έχει δώσει ένα σημαντικό στοιχείο και αφορά στην περιγραφή του μπουκαλιού, το οποίο κρατούσε η δράστης και έριξε το θειικό οξύ στο πρόσωπό της.

Επίθεση βιτριόλι: «Δεν είναι τυχαίο ότι με τόσο κόσμο δεν έχουμε στοιχεία»

Η Ιωάννα πρόλαβε και το είδε και όπως προκύπτει από την περιγραφή, η γυναίκα που της επιτέθηκε ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλο το υγρό θα έπεφτε στην 34χρονη και ότι θα της έκανε κακό.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει θυμηθεί και άλλες λεπτομέρειες που βοηθούν τους αστυνομικούς να συνθέτουν κομμάτι κομμάτι το παζλ της επίθεσης, καθώς έχουν τη φιγούρα της γυναίκας και τις περιγραφές από την ίδια την Ιωάννα, ακόμα και τα κίνητρα, ενώ οι επόμενες ώρες θα φέρουν εξελίξεις.

Αισιοδοξία από τις αρχές

Δείτε στο ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου από τη ΓΑΔΑ τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

Οι αστυνομικές αρχές είναι αισιόδοξες για την πορεία της επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα, καθώς η υπόθεσή της έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα και ο κόσμος είναι σε εγρήγορση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου, η αστυνομία αναμένει νέους μάρτυρες, στοιχεία ή ακόμα και βίντεο από την περιοχή που θα δώσουν τις ατράνταχτες εκείνες αποδείξεις για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας.

Ωστόσο, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πηγαίνουν την έρευνα βήμα βήμα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικο δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top