Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρόσωπα «κλειδιά» και τα περιστατικά στην καραντίνα

Νέα στοιχεία στα χέρια της αστυνομίας

Νέα στοιχεία φαίνεται ότι έχει στα χέρια της η αστυνομία για τη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, καθώς όπως όλα δείχνουν το μυστικό κρύβεται σε περιστατικά που συνέβησαν στη ζωή του κοριτσιού κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Αποκάλυψη Star: Έτσι είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα με το βιτριόλι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, από την πρώτη στιγμή των ερευνών οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η Ιωάννα είχε χωρίσει με τον σύντροφό της τρία μόλις 24ωρα πριν από την ημέρα της επίθεσης. Η ερώτηση ήταν μια: Τι πυροδότησε αυτόν τον χωρισμό;

Ο πρώην σύντροφός της έδωσε όλες τις απαντήσεις και μίλησε για περιστατικά που έγιναν μέσα στην καραντίνα και φανερώθηκαν λίγο πριν τη λήξη της.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι τρεις γυναίκες που ερεύνησε η αστυνομία

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Λύτρας ξεκαθαρίζει πάντως ότι υπάρχουν στοιχεία για την υπόθεση, όμως η 34χρονη δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και η άτυχη κοπέλα δε μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί.

Επίθεση βιτριόλι: «Δεν είναι τυχαίο ότι με τόσο κόσμο δεν έχουμε στοιχεία»

Η Ιωάννα θυμάται στοιχεία από τη στιγμή της επίθεσης 

Η Ιωάννα μετά το αρχικό σοκ αρχίζει και θυμάται λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης και κάθε στοιχείο που έχει το αποκαλύπτει στους αστυνομικούς.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η 34χρονη Ιωάννα

«Στάθμευσα το αυτοκίνητό μου κοντά στο γραφείο, όπως κάνω κάθε πρωί. Περπάτησα μέχρι στην είσοδο. Εκεί πετάχτηκε μπροστά μου μία φιγούρα και μου έριξε το υγρό. Η φιγούρα μου θύμιζε γυναίκα και ήταν σίγουρα αδύνατη και φορούσε σκούφο. Δεν την αναγνώρισα, δε μου θύμιζε κάτι. Δε μου μίλησε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ούρλιαξα από τους πόνους. Μετά την επίθεση έτρεξα προς το φαρμακείο. Δεν είχα διαφορές με κάποιον», φαίνεται να είπε στην κατάθεσή της η κοπέλα. 

Μάρτυρας: Άκουσα την Ιωάννα να φωνάζει βοήθεια 

Την ώρα της επίθεσης, ένας τεχνίτης που βρισκόταν στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που έγινε η επίθεση, άκουσε κραυγές. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία. 

Η δράστης ήταν αδύνατο να κρυφτεί μετά την επίθεση μέσα στην πολυκατοικία. Στον ημιώροφο, το κυλικείο που υπάρχει εκείνη την ημέρα ήταν κλειστό. Ο μάρτυρας που άκουσε τις κραυγές ήταν στον πρώτο όροφο, με ανοιχτή την πόρτα και θα έβλεπε αν κάποιος περνούσε από τη σκάλα. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει»

Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται τα γραφεία της εταιρίας με κλιματιστικά, ενώ για να μπει κάποιος θα έπρεπε να χτυπήσει . Τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας που δούλευε η γυναίκα βρίσκονται στον τρίτο και τον τέταρτο όροφο.

Όλα συγκλίνουν ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα έφυγε αμέσως μετά την επίθεση και κατευθύνθηκε προς τη λεωφόρο Θησέως.

Η Ιωάννα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ζητά να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που της κατέστρεψε τη ζωή, ενώ και οι δικοί της άνθρωποι ζητούν σε όλους όσους έχουν πληροφορίες για την επίθεση να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top