Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η 34χρονη Ιωάννα

Οι αρχές ποντάρουν στο λάθος της μαυροφορεμένης γυναίκας

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας στους αστυνομικούς που την επισκέφτηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με σκοπό να μάθουν περισσότερα στοιχεία για το προφίλ της δράστιδος και τη διαδρομή που ακολούθησε το βιτριόλι μέχρι να φτάσει στα χέρια της.

Επίθεση με βιτριόλι: Φίλη της 34χρονης μίλησε μαζί της λίγο πριν το κακό

Οι τρεις αστυνομικοί, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, βρέθηκαν στο νοσοκομείο για αρκετές ώρες. Η συνομιλία τους με την 34χρονη δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα, εξαιτίας της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η κοπέλα.

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζουν την μαυροντυμένη γυναίκα οι αρχές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ιωάννα αναφέρθηκε ως εξής για τα δραματικά δευτερόλεπτα της επίθεσης:  «Η φιγούρα μου θύμιζε γυναίκα. Ήταν σίγουρα αδύνατη και φορούσε σκούφο. Δεν την αναγνώρισα, δε μου θύμιζε κάτι και δε μου μίλησε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μετά την επίθεση έτρεξα προς το φαρμακείο. Δεν είχα διαφορές με κάποιον», είπε η 34χρονη. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει»

Ποντάρουν στο λάθος της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι 

Οι αρχές ποντάρουν στο λάθος της γυναίκας που επιτέθηκε στην Ιωάννα. Μάλιστα, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, κάμερα την έχει συλλάβει την ώρα που κατεβαίνει από αυτοκίνητο και μπαίνει στην πολυκατοικία. Φορά μάσκα και η εικόνα της είναι θολή. Το πρόβλημα είναι ότι η ίδια κάμερα δεν την καταγράφει να βγαίνει από την πολυκατοικία. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ανησυχεί για την πορεία των εγκαυμάτων της»

Το προφίλ της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα 

Οι αστυνομικοί έχουν σκιαγραφήσει ήδη το προφίλ της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα. Όπως προκύπτει είναι μια γυναίκα αδίστακτη, ψυχρή και εκτέλεσε το σχέδιό της με απόλυτη ακρίβεια.

Ήταν καλά διαβασμένη και γνώριζε πώς θα κινηθεί στον χώρο για να μην γίνει αντιληπτή, κινήθηκε γρήγορα και δεν αποκλείουν να φόραγε ακόμα και περούκα για να θολώσει την εικόνα της. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Τι μου είπε η Ιωάννα για τη μαυροφορεμένη γυναίκα»

Μάλιστα, οι κινήσεις της δείχνουν επαγγελματία που πληρώθηκε για να κάνει κακό στην Ιωάννα. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για την μαυροφορεμένη γυναίκα ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, «Δίνει την αίσθηση ενός ανθρώπου ψυχρού εκτελεστή, οποίος πήγε να διαπράξει μια ενέργεια για την οποία πιθανών πληρώθηκε από τον ηθικό αυτουργό. Ο άνθρωπος που είχε το μίσος για την Ιωάννα, κάτι θα του ξέφευγε, μια κουβέντα. Εδώ η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είπε καμία κουβέντα, δεν είπε τίποτα απολύτως. Πώς συγκρατήθηκε ο θυμός;», είπε χαρακτηριστικά.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Οι αξιωματικοί που ερευνούν βήμα βήμα την υπόθεση πιστεύουν ότι το βιτριόλι θα δώσει απαντήσεις και αργά ή γρήγορα θα φθάσουν στην άκρη του νήματος, από πού το προμηθεύτηκε και με ποιον τρόπο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top